Przeciez napisałem, ze to ja sprzedaje. Nie ma kto kupować, wiec muszę animatorowi sprzedawać taniej. Gdyby Pani wiceprezes kupiła akcje z rynku, mielibyśmy 3zł. A tak będzie 2,70. Ale zostało mi już niedużo. Muszę jednak skończyć przed skupem, bo wtedy już w ogóle nie będzie płynności. A zostawię sobie, mimo tego sypania, i tak wiecej akcji niż pani wiceprezes kupiła. Gdybym przestał wierzyc w spółkę, to być może byśmy zobaczyli 1,80. Dlatego cierpliwości, jeszcze 2 tygodnie i sprzedam co zaplanowałem.
Dedaldus to ze mowiles ze plynnosc mala i masz za duzo papieru to rozumiem.ze na stracie sprzedajesz tez mozna zrozumiec.Czy jednak glowno przyczyna nie jest to ze chytrusek zrobi wezwanie i bedzie staral sie dolowac akcje zeby zrobic to po jak najmniejszym kursie.Znasz go dobrze on chce najlepiej dla siebie nie dla innych a ma juz 80% akcji i pewnie jeszcze na slupach czesc zaparkowane ponizej progu 5%.Obawiam sie ze w wolnym obiegu juz jest niecale 10% ...
Ale chociaż jako jedyny nie jest na tyle zakłamaną ........że pisze prawdę. No cóż uwierzył w wielkie plany lisa, nie jedyny z resztą. Ja też brałem akcje po 20 zł bo Lis w tv mówił że bardzo warto, jak warto widzimy to po 15 latach siedzenia tu. Następnych 15 lat nie będę tu marzył, max Zeta za akcję to tyle mogę dać, nic wincej.
Forbes Polska: Idzie kryzys, jakiego dawno nie było.
Błędy polityki pieniężnej, dekoniunktura międzynarodowa, konflikt na Ukrainie, zbyt duża ingerencja rządów w gospodarkę... – Te wszystkie sploty okoliczności są bardzo ryzykowne dla Polski.
Patrząc globalnie, powtarza się sytuacja z początku lat 80. po kryzysie naftowym. W 1982 roku zaczęła się seria bankructw państw.
Hymm z tego dobrobytu i cudu gospodarczego PiS, różnej maści dopłat, tarcz i zapomóg to pmpg zmierza w którym kierunku ?