• Skąd ta podaż? Autor: ~Myślący [85.221.150.*]
    Kto sprzedaje akcje tak tanio i w tak dużych ilościach? Przecież tutaj akcje są zaparkowane i policzone....
  • Re: Skąd ta podaż? Autor: ~komuch [31.60.76.*]
    Zapisz sobie nad łóżkiem albo wyryj na pamięć, zawsze gdy skup własny na tej spółce jest uruchamiany to mamy południe, ZAWSZE ! I tak od 15 lat.
  • Re: Skąd ta podaż? Autor: ~Obserwator [77.65.14.*]
    Gdy spółka kupuje, to też warto kupować, na pewno odsprzedasz drożej.
  • Re: Skąd ta podaż? Autor: ~Dedalus [79.208.184.*]
    Przeciez napisałem, ze to ja sprzedaje. Nie ma kto kupować, wiec muszę animatorowi sprzedawać taniej. Gdyby Pani wiceprezes kupiła akcje z rynku, mielibyśmy 3zł. A tak będzie 2,70. Ale zostało mi już niedużo. Muszę jednak skończyć przed skupem, bo wtedy już w ogóle nie będzie płynności. A zostawię sobie, mimo tego sypania, i tak wiecej akcji niż pani wiceprezes kupiła.
    Gdybym przestał wierzyc w spółkę, to być może byśmy zobaczyli 1,80.
    Dlatego cierpliwości, jeszcze 2 tygodnie i sprzedam co zaplanowałem.
  • Re: Skąd ta podaż? Autor: ~Car [31.0.74.*]
    Dedaldus to ze mowiles ze plynnosc mala i masz za duzo papieru to rozumiem.ze na stracie sprzedajesz tez mozna zrozumiec.Czy jednak glowno przyczyna nie jest to ze chytrusek zrobi wezwanie i bedzie staral sie dolowac akcje zeby zrobic to po jak najmniejszym kursie.Znasz go dobrze on chce najlepiej dla siebie nie dla innych a ma juz 80% akcji i pewnie jeszcze na slupach czesc zaparkowane ponizej progu 5%.Obawiam sie ze w wolnym obiegu juz jest niecale 10% ...
  • Re: Skąd ta podaż? Autor: ~superczesiek [46.204.36.*]
    tez mysle ze dadelus wie co sie święci ze tak blyskawicznie sypie... :)
  • Re: Skąd ta podaż? Autor: ~komuch [31.60.115.*]
    Ale chociaż jako jedyny nie jest na tyle zakłamaną ........że pisze prawdę. No cóż uwierzył w wielkie plany lisa, nie jedyny z resztą. Ja też brałem akcje po 20 zł bo Lis w tv mówił że bardzo warto, jak warto widzimy to po 15 latach siedzenia tu. Następnych 15 lat nie będę tu marzył, max Zeta za akcję to tyle mogę dać, nic wincej.
  • Re: Skąd ta podaż? Autor: ~komuch [31.60.115.*]
    Forbes Polska: Idzie kryzys, jakiego dawno nie było.
    Błędy polityki pieniężnej, dekoniunktura międzynarodowa, konflikt na Ukrainie, zbyt duża ingerencja rządów w gospodarkę... – Te wszystkie sploty okoliczności są bardzo ryzykowne dla Polski.
    Patrząc globalnie, powtarza się sytuacja z początku lat 80. po kryzysie naftowym. W 1982 roku zaczęła się seria bankructw państw.

Hymm z tego dobrobytu i cudu gospodarczego PiS, różnej maści dopłat, tarcz i zapomóg to pmpg zmierza w którym kierunku ?
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [45.85.10.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
[x]
PMPG 0,47% 2,15 2025-09-19 09:27:10
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.