zaraz, zaraz, czy to ty jesteś tym leszczem który mnie straszył jak brałem po 0.15XX?? >>>
Autor: ~Księgowy [31.1.129.*] 2022-07-14 13:10 Leszczu w luty 2021 kurs franka byl inny to raz, wyroku TSUE oraz sprawy frankowe tez były inne to dwa, zarzad Noble umiejetnie tlumaczyl brak przegranych spraw sadowych to trzg, teraz jest juz kurator BFG i Zarzad ma petle na s,yi to cztery ! Skonczyly się klamstwa jak cały 2019-2020 rok na IdeaBanku!
BUUUHAHAHAHAHAHAHAHA , nie kompromituj się leszczu, bałeś się brać po 0.15XX strach ci na to nie pozwolił, bo czekałeś ma 0,10 hahahhaha, co za cep, pozostaje ci tylko wypisywać bzdury na forum hahahahahhah
Dnia 2022-07-29 o godz. 09:41 ~Rafal napisał(a): > zaraz, zaraz, czy to ty jesteś tym leszczem który mnie straszył jak brałem po 0.15XX?? >>> > > Autor: ~Księgowy [31.1.129.*] 2022-07-14 13:10 > Leszczu w luty 2021 kurs franka byl inny to raz, wyroku TSUE oraz sprawy frankowe tez były inne to dwa, zarzad Noble umiejetnie tlumaczyl brak przegranych spraw sadowych to trzg, teraz jest juz kurator BFG i Zarzad ma petle na s,yi to cztery ! > Skonczyly się klamstwa jak cały 2019-2020 rok na IdeaBanku! > > BUUUHAHAHAHAHAHAHAHA , nie kompromituj się leszczu, bałeś się brać po 0.15XX strach ci na to nie pozwolił, bo czekałeś ma 0,10 hahahhaha, co za cep, pozostaje ci tylko wypisywać bzdury na forum hahahahahhah
Leszek go wyghymał na ideabanku a w kwietniu 2022 na gnb puściły mu zwieracze z 40-18gr.
Dnia 2022-07-29 o godz. 10:00 ~kasjer_krasnala napisał(a): > Dnia 2022-07-29 o godz. 09:41 ~Rafal napisał(a): > > zaraz, zaraz, czy to ty jesteś tym leszczem który mnie straszył jak brałem po 0.15XX?? >>> > > > > Autor: ~Księgowy [31.1.129.*] 2022-07-14 13:10 > > Leszczu w luty 2021 kurs franka byl inny to raz, wyroku TSUE oraz sprawy frankowe tez były inne to dwa, zarzad Noble umiejetnie tlumaczyl brak przegranych spraw sadowych to trzg, teraz jest juz kurator BFG i Zarzad ma petle na s,yi to cztery ! > > Skonczyly się klamstwa jak cały 2019-2020 rok na IdeaBanku! > > > > BUUUHAHAHAHAHAHAHAHA , nie kompromituj się leszczu, bałeś się brać po 0.15XX strach ci na to nie pozwolił, bo czekałeś ma 0,10 hahahhaha, co za cep, pozostaje ci tylko wypisywać bzdury na forum hahahahahhah > Leszek go wyghymał na ideabanku a w kwietniu 2022 na gnb puściły mu zwieracze z 40-18gr.
Dnia 2022-07-29 o godz. 10:40 ~Oko napisał(a): > Księgowy już ostrzegał na idea 2 lata temu. Myślę że gnb spotka to samo
ostrzegał bo go Leszek wyczyścił z kasy, kto miał rozum i kasę to kupował idea pod koniec 2018 i sprzedawał w lutym 2019, pewnie dopiero wtedy ciulatyksięgowy kupował - buahahahaha
Ten ksiegowy to taka ludzka glizda. Nie zwracajcie na niego uwagi. Zrobi wszystko aby zarobic. Resztka człowieka bez honoru oszuka drugiego dla poeniędzy
Księgowy ani swat, ani brat. Ale: - pamiętam doskonale pisał o "bankructwie", resolutin Idea co najmniej pól roku przed. O ujemnych kapitałach i degrengoladzie, przekrętach, przerzucaniu papierów przez Ernesta ze stolika na stolik, ze spółki na drugą spółkę też. I się sprawdziło po ponad 6-8 m-ch. Także oszustwa nie widzę za bardzo w pisaniu Księgowego, na GNB te same herezje co na Idea. Open już pojechał, czas najwyższy na GNB.