zażądają od Polski pokrycia strat za wakacje kredytowe , gdyż to nie one odpowiadają za te straty a władze polskie które akurat miały kaprys zrobić "dobrze" jakieś części społeczeństwa (potencjalnych wyborców)
oczywiście będą miały rację a za przywilej niektórych (kredytobiorców hipotecznych) docelowo zapłacą wszyscy Polacy z budżetu państwa po wyroku TSUE
Dnia 2022-07-29 o godz. 08:51 ~JohnDeere napisał(a): > zażądają od Polski pokrycia strat za wakacje kredytowe , gdyż to nie one odpowiadają za te straty a władze polskie które akurat miały kaprys zrobić "dobrze" jakieś części społeczeństwa (potencjalnych wyborców) > > oczywiście będą miały rację a za przywilej niektórych (kredytobiorców hipotecznych) docelowo zapłacą wszyscy Polacy z budżetu państwa po wyroku TSUE
Mam dobrą wiadomość dla korzystających w portalu e-maklera przez internet. Chyba zauważyliście niepotrzebne kolumny w serwisie transakcyjnym tj. "flaga", "waluta" i"wykres". Po mojej interwencji mBank umożliwia blokadę tych kolumn pod warunkiem iż "koszyk" akcji nie przekracza 20.; Dzisiaj wpisałem wniosek aby zwiększyć "koszyk" do 30 pozycji a indeksów do 50. Jeśli ktoś jest zainteresowany może się skontaktować mLinią. Pozdrawiam inwestorów korzystających z e-maklera.
Dnia 2022-07-29 o godz. 18:54 ~jerzy napisał(a): > Dnia 2022-07-29 o godz. 08:51 ~JohnDeere napisał(a): > > zażądają od Polski pokrycia strat za wakacje kredytowe , gdyż to nie one odpowiadają za te straty a władze polskie które akurat miały kaprys zrobić "dobrze" jakieś części społeczeństwa (potencjalnych wyborców) > > > > oczywiście będą miały rację a za przywilej niektórych (kredytobiorców hipotecznych) docelowo zapłacą wszyscy Polacy z budżetu państwa po wyroku TSUE > > Mam dobrą wiadomość dla korzystających w portalu e-maklera przez internet. Chyba zauważyliście niepotrzebne kolumny w serwisie transakcyjnym tj. "flaga", "waluta" i"wykres". Po mojej interwencji mBank umożliwia blokadę tych kolumn pod warunkiem iż "koszyk" akcji nie przekracza 20.; Dzisiaj wpisałem wniosek aby zwiększyć "koszyk" do 30 pozycji a indeksów do 50. Jeśli ktoś jest zainteresowany może się skontaktować mLinią. > Pozdrawiam inwestorów korzystających z e-maklera.
Chcę się wpisać kolejny raz w sprawie portalu transakcyjnego e-maklera - uchwycone przeze mnie problem opisałem na czacie i otrzymałem zawiadomienie iż problem z usuwaniem niepotrzebnych kolumn zostanie rozwiązanie dla koszyków większych niż 20.Poza tym jeżeli chcecie analizować indeksy to można stworzyć koszyki "indeksy bis" znacznie krótsze dla wybranych indeksów. Np Wig, Wig20, Wig 30 Mwig 40 i i Swig 80 + wybrany indeks, wybrane indeks zamiast szukać w molochu 44 indeksów. Pozdrawiam akcjonariuszy korzystających z e-maklera.