• Macie jeszcze dobry rok czasu, MOI UKOCHANI PISOWCY! Autor: ~Mike75 [188.47.51.*]
    Może warto nie czekając na wyrok NSA i rozpatrzenie skarg ( bo nie była to tylko moja skarga ) przez KE od razu powiedzieć: Moja wina, moja wina, moja bardzo wielka WINA ( za niedopilnowanie przekrętów GetBack ) !
    Decyzja BFG jest niezgodna z prawem. Caly proces "wrobienia IDEI BANK" w upadek Get Back, fałszowanie spr. fin. ( no tak - pewnie Leszek zakradł się w nocy i sfałszował spr. fin. GetBack, hehe ) i sprzedaż długu przez banki panstwowe po nierynkowych cenach ( a propos czemu RN GetBack i Abris nie dostali zarzutów, czemu banki pańśtwowe nie dostały zarzutów itd. ).
    Naprawdę mam nadzieję, że nowym prokuratorem generalnym zostanie Pan Giertych - on temat zna równie dobrze jak ja i sprawa zostanie wyjaśniona do końca a poszkodowani dostaną właściwe odszkodowanie ( dlaczego mam płacić za błędy Skarbu Państwa? ).
    Byłoby to takie postawienie kropki nad "I" a i moja stargana dusza zaznałaby wreszcie spokoju - że jednak istnieje w tej Polsce pojęcie prawa i sprawiedliwości...
  • Re: Macie jeszcze dobry rok czasu, MOI UKOCHANI PISOWCY! Autor: ~Mike75 [188.47.51.*]
    KE o wszystkim wie i mam nadzieję, że podejdzie profesjonalnie i obiektywnie do tematu - jest również szansa na wyeliminowanie błędów w ustawie o BFG ( ostatnio czytałem, że tam coś się dzieje z tymi przepisami ).
    To już wcale nie chodzi o pieniądze - chodzi o to, że to ja mam rację a nie MOI UKOCHANI PISOWCY, którzy jedynie wykorzystali sytuację do przejęcie banku.
    I chcę potwierdzenia tego w wyrokach sądowych - na przeprosiny Pisowców za bardzo nie liczę, zresztą one tak naprawdę nie są mi do szczęścia potrzebne!
  • Re: Macie jeszcze dobry rok czasu, MOI UKOCHANI PISOWCY! Autor: ~Mike75 [188.47.51.*]
    I pomyślcie MOI UKOCHANI PISOWCY! Czy to nie jest dziwne, że ja jako obywatel składam skargę do WSA/NSA, zaczepiam Komisarz Mairead Mc Guiness, piszę skargę do KE? Że setki innych Polaków i instytucji wysłali skargi do WSA/NSA w związku z decyzją BFG?
    Czy powinno dojść do takich sytuacji? Oczywiście, że nie - ale Wy macie gdzieś prawo ( jak bardzo gdzieś macie PRAWO EU - pokazało Wasze respektowanie wyroków TSUE i ETPCz - super przykład dla młodych Polaków ) no chyba, że akurat prawo jest zbieżne z celami, które macie do realizacji!
    Tak nie można, MOI UKOCHANI PISOWCY - Wasz czas naprawdę dobiega końca ( Polacy nie pozwolą na sfałszowanie wyborów ) - jeszcze można przynajmniej część błędów przeszłości zacząć samemu naprawiać i przyznać się do błędów ( potem będą już Was inni rozliczali ) !
[x]
IDEABANK 1,15% 1,59 2020-12-30 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.