Po pierwsze leszczu jako spolce SBE nic nie grozi bo to nie jej wina, ze akcjami manipulowano.
Po drugie jesi ktos manipulowal to dostanie kare finansową i bardzo dobrze. Podac imiona i nazwiska tych osob.
Wątpie by za manipulacja kursu stał Kierul ani osoby z rady nadzorczej. Wiec to takie strachy na lachu i straszenie czyms co nie mialo miejsca.
Długo tutaj tej fajtłapy Ta/aaa nie było i nagle jak się zaktywizował!!! Pewnie wymmoczek kupił po 32 grosze... Jestem pewny i będzie teraz naganiał na naiwnego łosia bu go ubrać w papier toaletowy na lata... A jest tego już 100 milionków? Podejrzewam że będzie jeszcze nie jeden dodruk...
Można!!! Zapraszam... rozumiem że poziom podstawówkowy... nie będzie przeszkadzało że będą z podstawówki ćwiczyć? A poza tym określ w końcu płeć... to też mam znaczenie bo nie pójdziesz wąsiaty łysy do damskiej przebieralni do tego z dziećmi!!!
O tym pogadamy później... i proszę nie zmieniać tematu bo mój powyższy wpis wyjaśniający o co chodzi z komunikatem KNF jest tutaj bardzo ważny obok informacji od Pana Edka...
Z mojej powyższej analizy chciałbym zwrócić uwagę na pkt 2:
2) "Zawiadomienia zostały złożone w związku z podejrzeniem manipulacji w obrocie akcjami wymienionych spółek przez grupy osób fizycznych i podmiotów działających w porozumieniu" - zaznaczono w podsumowaniu czwartkowego posiedzenia KNF. "Działalność części osób objętych zawiadomieniem w sprawie podejrzenia manipulacji w obrocie akcjami Softblue SA była również objęta zawiadomieniami o podejrzeniu popełnienia przestępstwa w związku z obrotem akcjami pozostałych czterech spółek"...
I tutaj UWAGA: "Działalność części osób objętych zawiadomieniem w sprawie podejrzenia manipulacji w obrocie akcjami Softblue SA była również objęta zawiadomieniami o podejrzeniu popełnienia przestępstwa w związku z obrotem akcjami pozostałych czterech spółek"
I co? Czujecie klimacik? Jak dla mnie te informacje są klarowne i dużo mówiące... ale oczywiście czekamy na organy ścigania... @Biały, masz jak zwykle rację... i również podejrzewam że tak będzie...
Leggins skarzypyta leggins skarzypyta :) że tobie wsioku się nie znudzi to zebranie , powinieneś dostać dozywotniego bana za zaśmiecanie forum !!!!!!!!!!!!!
Zapraszam do merytorycznej i kulturalnej dyskusji na poważny temat poruszony przez Pana Edka a przeze mnie rozwinięty... tylko bez chlewa tutaj proszę...