Może i tamten to trol, ale ma rację. Ktoś sypie. Na moje oko Rosiński z Varsav albo podobny układ, darmowe akcyjki spod stołu. Polska giełda w pigułce.
X3 wiesz co, ja bym sie predzej sklanial ku temu co ostatnio mozna bylo wyczytac w espi, a o czym kazdy wiedzial. Otoz knf zglosil do prokuratury podejrzenie manipulacji na softblue i po nitce do klebka powiazania grupy osob prywatnych i podmiotow(!) Z kilkoma innymi spolkami. Woda na mlyn bo wiadomo ze nikomu nic nie udowodnia a korelacje spekulacyjna na wykresach tych spolek zauwazylby chyba nawet dwulatek. Smieszne ze nikogo z 4massa, albo januara nie scigaja jak tam zenia w najlepsze tyle czasu. Wracajac do meritum, ja raczej stawiam ze to ta sama ekipa ktora buja red devem, pixel crowem, niedawno sonka, buja takze i tutaj. Pytanie kiedy zdecyduja to wybic i na jaki poziom.
Niespecjalnie orientuje się przypadkach o których piszesz. Widzę za to dużo podobieństw do Varsav, tam też kurs przeżył totalny upadek po premierze. W przeciwieństwie to Varsav ekipa Ovidu jeszcze walczy i ma Interkosmos w odwodzie i ogólnie jest to przyzwoite studio. Do niezbyt udanej premiery dołóż bessę i kryzysowy odpływ kasy z newconnect i masz efekt w postaci 80 gr na kursie. Nie potrzeba spółdzielni.