patrzcie na pary walutowe ... jesli FED podniesie stopy o 100 bps to kurs euro sie zalamie . Zloty bedzie sie nadal oslabial i nawet interwencja walutowa nic nie pomoże. Popatrzcie na bilans NBP a zwlaszcza pozycje rezerwy złota tam dopiero jest mina
NN dostalo przyrzeczenie wyplaty dywidendy moim zdaniem to jest cena za glosowanie. Ale i Tobie i mnie zalezy na jak najwyższym kursie ale.... sytuacja na: - dolarze - cena brent dziala na niekorzyśc
14.10.2021 na wniosek NN wprowadzono poprawki do uchwał WZA. Warto przeczytać. 3,5 zł za zgodę to mało. Te rekomendacje ukazały się wtedy gdy były najbardziej potrzebne. No cóż, za chwilę się przekonamy do czego służyły te rekomendacje. A tak na marginesie ktoś inwestuje(spekuluje) pod rekomendacje?
dla mnie reko maja wartość "trash bonds" - ale bardzo wielu kieruje sie nimi zapominajac ze te reko powstaja na zlecenie i ktos za nie placi. No coz przekonamy sie asap
Dnia 2022-07-15 o godz. 19:00 ~mabmab napisał(a): > dla mnie reko maja wartość "trash bonds" - ale bardzo wielu kieruje sie nimi zapominajac ze te reko powstaja na zlecenie i ktos za nie placi. No coz przekonamy sie asap
No cóż zawsze dobrze jest uważać, że jesteśmy wyjątkowi, lecz skupmy się na tym, że rekomendacje powstały na zlecenie. Pewnie zapłacili akcjonariusze mniejszościowi!