• Uciekają z tonącego statku !! Autor: ~grubaskaKaśkaKa [89.64.40.*]
    https://www.bankier.pl/wiadomosc/EKO-EXPORT-S-A-Rezygnacja-Czlonka-Rady-Nadzorczej-Eko-Export-S-A-8370149.html

balkuny lubią przytaczać powiedzenia o karawanie i psach
    to ja też sobie pozwolę na cytat
    " ... szczury jako pierwsze uciekały ze statku, który miał zatonąć... "
    https://www.tawernaskipperow.pl/czytelnia/ciekawostki/szczury-na-pokladzie-i-poza-nim/5843

niestety kapitana brak wiec karawanę wciąga czerw stepów kazaskich no i sidła ubeckie.
    the end tęczowy karawaning

• Re: Uciekają z tonącego statku !! Autor: ~john_1 [31.0.41.*]
    O w mordę, grubo. Zaczyna się ewakuacja. Czyżby labryga przelała z odstojników?
  • Re: Uciekają z tonącego statku !! Autor: ~Xtb [37.30.32.*]
    Dość trafne porównanie. Niestety sytuacja akcjonariuszy tej spółki jest dość tragiczna oczym uprzedziła firma audytorska Pro Audit w maju 2022 informując publicznie że zobowiązania krótkoterminowe przewyższają aktywa obrotowe. Spółka pokazuje straty od 5 lat, spadek przychodów o prawie 40 % to już równia pochyła. No cóż rezygnacja Pana I. Bokun bez podania przyczyny w takim momencie każe przypuszczać że spółki nie da się uratować.
    Moim zdaniem główny wkład w tragiczną sytuację Eex ma rodzinny charakter spółki co czytać należy jako brak nadzoru i programu naprawczego.
    Podkreślić należy że fatalne informacje finansowe zaczęły docierać przed pandemią na którą zarząd próbował zwalić swoje porażki. Niestety pandemia i wojna tylko dopełniają to oczym informował audytor sprawozdania finansowego.
  • Re: Uciekają z tonącego statku !! Autor: ~bielski [5.184.231.*]
    nepotyzm przynosi zawsze fatalne skutki bez znaczenia czy to firma państwowa czy prywatna.
  • Re: Uciekają z tonącego statku !! Autor: ~Stolec_na_wirażu [31.0.41.*]
    Ciekawe, czemu Igor nie podał przyczyny opuszczenia Bielskiej Akademii Biznesu?
  • Re: Uciekają z tonącego statku !! Autor: foratan [94.254.177.*]
    Dnia 2022-07-06 o godz. 14:02 ~Stolec_na_wirażu napisał(a):
    > Ciekawe, czemu Igor nie podał przyczyny opuszczenia Bielskiej Akademii Biznesu?

Dnia 2022-07-06 o godz. 14:02 ~Stolec_na_wirażu napisał(a):
    > Ciekawe, czemu Igor nie podał przyczyny opuszczenia Bielskiej Akademii Biznesu?

Jak to czemu:
    "Wszystko co powiesz, może zostać wykorzystane przeciwko tobie".

• Re: Uciekają z tonącego statku !! Autor: ~Kz [193.56.254.*]
    Drastyczny spadek przychodów w I p. 2022 nasuwa pytanie czy spółka będzie zdolna regulować zobowiązania wobec banków ?
    Z komunikatów można się dowiedzieć, że dawno temu ratowali się pożyczką w jakiejś instytucji pożyczkowej (śmieją się że to chwilówka). Pan Igor doskonale wie co to znaczy i pewnie dlatego umywa ręce.
  • Re: Uciekają z tonącego statku !! Autor: ~Ciekawy [89.69.222.*]
    Zajmijcie się lepiej swoją spółką ZUMIR, która już nie ma pieniędzy na domenę i opłatę strony internetowej zawsze jedna mniej konkurencja! https://www.aftermarket.pl/domena/zumir.pl/?_track=e5d8067cdd93e367c0b3246b8992638c
  • Re: Uciekają z tonącego statku !! Autor: ~gospodarz_banana [85.221.128.*]
    Pamiętajcie ,tylko nieprzeciętnie celny strzał, centralnie w samo kakało, moze byc kołem zamachowym do dalszych wzrostów ,z inwestorskim pozdrowieniem ,niech krwisty klocek ma was w nieustającej opiece.
  • Re: Uciekają z tonącego statku !! Autor: ~nys [85.221.128.*]
    Witom was kumy ,po 10 latach mojej nieobecności ,mam do was intymne pytanie ,czy ten lepszy pył tzw biały, nadaje się jako zasypka do pupci -dupci???????
  • Re: Uciekają z tonącego statku !! Autor: ~Andrzej [77.252.45.*]
    Dnia 2022-07-07 o godz. 12:54 ~nys napisał(a):
    > Witom was kumy ,po 10 latach mojej nieobecności ,mam do was intymne pytanie ,czy ten lepszy pył tzw biały, nadaje się jako zasypka do pupci -dupci???????

coś mi śmierdzi kumie. Piszesz, że po 10 latach nieobecności, więc z czego wynika konieczność zasypki? No chyba, że to dziesięcioletnia konieczność, ale wtedy Eko nie był zwykłą hurtownią, wtedy nawet zagarniali grabiami prosto z jeziora. Ale do rzeczy. Jaki biały? Taki sam jak tytano, czy taki sam jak szyty na miarę, czy taki sam jak szary ale biały, bo nie ma ani drugiego, ani trzeciego, ani nawet czwartego, więc więc jaki biały się pytam?
  • Re: Uciekają z tonącego statku !! Autor: ~nis [84.17.55.*]
    Dnia 2022-07-07 o godz. 13:51 ~Andrzej napisał(a):
    > Dnia 2022-07-07 o godz. 12:54 ~nys napisał(a):
    > > Witom was kumy ,po 10 latach mojej nieobecności ,mam do was intymne pytanie ,czy ten lepszy pył tzw biały, nadaje się jako zasypka do pupci -dupci???????
    >
    > coś mi śmierdzi kumie. Piszesz, że po 10 latach nieobecności, więc z czego wynika konieczność zasypki? No chyba, że to dziesięcioletnia konieczność, ale wtedy Eko nie był zwykłą hurtownią, wtedy nawet zagarniali grabiami prosto z jeziora. Ale do rzeczy. Jaki biały? Taki sam jak tytano, czy taki sam jak szyty na miarę, czy taki sam jak szary ale biały, bo nie ma ani drugiego, ani trzeciego, ani nawet czwartego, więc więc jaki biały się pytam?

dupa dupa dupa

• Re: Uciekają z tonącego statku !! Autor: ~grubaskaKaskaKa [89.64.40.*]
    Dnia 2022-07-07 o godz. 11:29 ~Ciekawy napisał(a):
    > Zajmijcie się lepiej swoją spółką ZUMIR, która już nie ma pieniędzy na domenę i opłatę strony internetowej zawsze jedna mniej konkurencja! https://www.aftermarket.pl/domena/zumir.pl/?_track=e5d8067cdd93e367c0b3246b8992638c

miszczuniu z bielska a co z procesem sądowym? o ile pamiętam wyrok miał zapaść w czerwcu tego roku ?
    czyżby przegrana i nakaz zapłaty ?
  • Re: Uciekają z tonącego statku !! Autor: ~wiatr_zdupy [84.17.55.*]
    Bialy to tyn najdroższy,najlepszej jakości ,symbolu już nie pamiętam ,za długo tu mnie nie było, p[o tylu latach spadków na pewno jesteście konkretnie obes i dlatego chciałem wam podarować kilka paczek pyłu do dupci -pupci..
  • Re: Uciekają z tonącego statku !! Autor: ~kabanos [5.172.232.*]

Dnia 2022-07-07 o godz. 12:28 ~gospodarz_banana napisał(a):
    > Pamiętajcie ,tylko nieprzeciętnie celny strzał, centralnie w samo kakało, moze byc kołem zamachowym do dalszych wzrostów ,z inwestorskim pozdrowieniem ,niech krwisty klocek ma was w nieustającej opiece.

Krwisty się już od nas dawno odwrócił, nie łypie już przyjaźnie swym brązowym okiem.

• Re: Uciekają z tonącego statku !! Autor: ~stolcgenerallisimus [84.17.55.*]
    A tak na marginesie i poza nawiasem ,wy naprawdę ,te akcje jeszcze trzymacie cy cóś?????
  • Re: Uciekają z tonącego statku !! Autor: ~dejw [78.9.100.*]
    Ja tak sporadycznie zerkam dla rozrywki. I tak mnie właśnie zaciekawiło - czy ta makieta co stanęła w Kazachstanie to jeszcze symuluje jakieś działanie, czy już nawet Czciogodni Akcjonariusze Założyciele położyli na niej lachę? Wie ktoś?
  • Re: Uciekają z tonącego statku !! Autor: ~revi [46.204.108.*]
    Już położyli krwistego
  • Re: Uciekają z tonącego statku !! Autor: ~wiatr_zdupy [84.17.55.*]
    Dnia 2022-07-07 o godz. 19:16 ~revi napisał(a):
    > Już położyli krwistego
    > już nie lękajta się krwisty klocek jest na posterunku i bierze wszystko na nieprzeciętnie owłosiona klatę
    > Tak marginesie i poza nawiasem, przyznajcie sie ,brakowało wam moich tekstów, nieobecnych przez kupe lat.
  • Re: Uciekają z tonącego statku !! Autor: foratan [5.173.112.*]
    Dnia 2022-07-07 o godz. 20:27 ~wiatr_zdupy napisał(a):
    > Dnia 2022-07-07 o godz. 19:16 ~revi napisał(a):
    > > Już położyli krwistego
    > > już nie lękajta się krwisty klocek jest na posterunku i bierze wszystko na nieprzeciętnie owłosiona klatę
    > > Tak marginesie i poza nawiasem, przyznajcie sie ,brakowało wam moich tekstów, nieobecnych przez kupe lat.

oj brakowało, brakowało, jak rury, a nawet dwóch.
  • Re: Uciekają z tonącego statku !! Autor: foratan [5.173.112.*]
    Dnia 2022-07-07 o godz. 14:33 ~dejw napisał(a):
    > Ja tak sporadycznie zerkam dla rozrywki. I tak mnie właśnie zaciekawiło - czy ta makieta co stanęła w Kazachstanie to jeszcze symuluje jakieś działanie, czy już nawet Czciogodni Akcjonariusze Założyciele położyli na niej lachę? Wie ktoś?

oczywiście, symulacja trwa w najlepsze. Mniejszościowi dostawali swoje bajki całą dekadę, a od jakiegoś czasu dostaje je biegły rewident. Ostatnia bajka dotyczyła nieprzetłumaczonej wyceny makiety przez ... uwaga!! znaną i cenioną firmę z Kazachstanu "The Expert" - ze względu na brak tłumaczy.
  • Re: Uciekają z tonącego statku !! Autor: ~mar [5.172.232.*]
    Dnia 2022-07-07 o godz. 14:23 ~stolcgenerallisimus napisał(a):
    > A tak na marginesie i poza nawiasem ,wy naprawdę ,te akcje jeszcze trzymacie cy cóś?????

Ja zasysałem kwity po 12 zł, jak swój, wprawdzie uśrednione do 8 zł, ale jakie to ma teraz znaczenie?
    Trzymam i czekam na groszówki by zasadzić parującego na grobowcu eksporciny.
  • Re: Uciekają z tonącego statku !! Autor: ~bla_bla [193.200.82.*]
    Dnia 2022-07-07 o godz. 15:32 ~mar napisał(a):

> Ja zasysałem kwity po 12 zł, jak swój, wprawdzie uśrednione do 8 zł, ale jakie to ma teraz znaczenie?
    > Trzymam i czekam na groszówki by zasadzić parującego na grobowcu eksporciny.

Swój już się nie odzywa, zharatali go tu brutalnie a on naganiał jakby się berbeluchy opił. Zamilknął (sprzedał) przy 3 złotych więc stracił 80 % pieniążków. Jak cała reszta wisielców eksporcinowych.

• Re: Uciekają z tonącego statku !! Autor: ~Gościnnie [37.248.156.*]
    Dnia 2022-07-08 o godz. 10:30 ~bla_bla napisał(a):
    > Dnia 2022-07-07 o godz. 15:32 ~mar napisał(a):
    >
    > > Ja zasysałem kwity po 12 zł, jak swój, wprawdzie uśrednione do 8 zł, ale jakie to ma teraz znaczenie?
    > > Trzymam i czekam na groszówki by zasadzić parującego na grobowcu eksporciny.
    >
    > Swój już się nie odzywa, zharatali go tu brutalnie a on naganiał jakby się berbeluchy opił. Zamilknął (sprzedał) przy 3 złotych więc stracił 80 % pieniążków. Jak cała reszta wisielców eksporcinowych.
    >

Po co ma się odzywać ,pełno kału tutaj wszędzie ,
    lepiej tylko obserwatorium uruchomić ,bezpieczne .
    Pozdrowienia dla Tygrysa i Swojego .
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [31.0.39.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
[x]
EKOEXPORT 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.