Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  1,27 zł , zmiana od tamtej pory: 28,85%

Re: Uciekają z tonącego statku !!

Dnia 2022-07-07 o godz. 13:51 ~Andrzej napisał(a):
> Dnia 2022-07-07 o godz. 12:54 ~nys napisał(a):
> > Witom was kumy ,po 10 latach mojej nieobecności ,mam do was intymne pytanie ,czy ten lepszy pył tzw biały, nadaje się jako zasypka do pupci -dupci???????
>
> coś mi śmierdzi kumie. Piszesz, że po 10 latach nieobecności, więc z czego wynika konieczność zasypki? No chyba, że to dziesięcioletnia konieczność, ale wtedy Eko nie był zwykłą hurtownią, wtedy nawet zagarniali grabiami prosto z jeziora. Ale do rzeczy. Jaki biały? Taki sam jak tytano, czy taki sam jak szyty na miarę, czy taki sam jak szary ale biały, bo nie ma ani drugiego, ani trzeciego, ani nawet czwartego, więc więc jaki biały się pytam?

dupa dupa dupa

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
EKOEXPORT 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.