• mega info!! Autor: ~gość [45.87.212.*]
    Mam kreta w yoshi i gadał mi że będzie niebawem mega info, czekali na sprawy papierkowe zatwierdzenie rocznego na zw itp.
    gadał mi że mam zapinać pasy i obserwować, więcej nie mógł powiedzieć bo też nie gadają mu wszystkiego. No ciekawie się robi powiem ciekawie
  • Re: mega info!! Autor: ~Azot [94.254.184.*]
    Jak to jest ze jedni mają wczesniej informacje i skupują co lepsze a dopiero pozniej idzie epsi i zostają juz same ochłapy? Wyjasni mi to ktoś?
  • Re: mega info!! Autor: ~Kamala65 [198.8.85.*]
    smieszni jestescie, myslicie ze dadzą wam kupic tanie akcje? nie rozsmieszajcie mnie
    teraz bedą windować kurs przed podaniem inforrmacji publicznie, kto wie ten kupuje reszta niech się tylko przygląda i dostaną informacje jak już bedzie musztarda po obiedzie. Skoro tego nie wiecie to po co się bierzecie za inwestorkę? To nie przedszkole że kazdy będzie prowadził za rączkę, tutaj jest dżungla i tylko ci co mają pierwsi informacje pożrą tych pozostałych.
    Pozdrawiam
  • Re: mega info!! Autor: ~rob31 [104.245.146.*]
    to się akurat nadaje do KNF, przecieki informacji dla osiągnięcia korzyści majątkowych, no niezły syf tam mają w tym Lauren Peso Polska, widocznie same tłumoki tam poprzyjmowane tak jak ten prezes Taboret. Żenada i kompromitacja wszystkich organizacji giełdowych od KNF po SII.
  • Re: mega info!! Autor: ~Wykolejeniec [37.47.246.*]
    Invest to Ty? Co z twoim "od poniedziałku"?
  • Re: mega info!! Autor: ~Czekam [83.7.137.*]
    Oo pojawił się "Wykolejeniec" Naczelny naganiacz i straszak nowych inwestorów, a taka cisza była.
  • Re: mega info!! Autor: ~Amol [185.104.184.*]
    trochę to dziwne z tym kretem, od razu się uruchomili naganiacze i twierdzą że nie ma kreta ale są muchy w nosie, od razu napisali wymyśloną historyjkę z barem żeby ośmieszyć informację o krecie w Yoshi. Ciekawe dlaczego to tak rozzłościło naganiaczy hmm?
  • Re: mega info!! Autor: ~Azot [94.254.184.*]
    Dziwne ale po walnym juz inaczej naganiają, pewnie info w drodze to wielce prawdopodobne ze bedzie grube i cena ruszy mocno up. Juz swięty czas, nie bedzie to ciągniete w nieskonczonosc a przed infem bedzie grobowa cisza
  • Re: mega info!! Autor: ~Backspace [89.46.103.*]
    Dnia 2022-07-05 o godz. 14:24 ~Azot napisał(a):
    > Dziwne ale po walnym juz inaczej naganiają, pewnie info w drodze to wielce prawdopodobne ze bedzie grube i cena ruszy mocno up. Juz swięty czas, nie bedzie to ciągniete w nieskonczonosc a przed infem bedzie grobowa cisza

troliki już nie naganiają bo dostali przykaz zeby się nie udzielać bo trzeba wywindować kurs przed podaniem informacji, te trole tutaj nie mają żadnych tajnych informacji oni tylko dostają zlecenie na pisanie obrzydzających wpisów a teraz dostali wytyczne milczeć lub pisać pod innymi nikami że spółka perspektywiczna ponieważ teraz czas dzwigania kursu przed podaniem epsi
    jeszcze tego nie widzicie?
  • Re: mega info!! Autor: ~Qwer [31.61.233.*]
    A moze muchy w nosie, a nie kreta w Yoshi?
  • Re: mega info!! Autor: ~skorpion-chorzów [87.249.132.*]
    chodzę do Skorpiona na piwko z ziomeczkiem i tam 2 razy spotkałem takiego Piotrka który po pijanemu tez wygadywał o różnych projektach ze niby pracuje w tym Yoshi wspominał o LP już dawno, bajerant niezły serio nie kituję wam czesto można go tam spotkać jest strasznie wylewny i gada do ucha bez przerwy że nie da się już tego słuchac
  • Re: mega info!! Autor: ~lowcalewarow [185.175.106.*]
    ja tez mam kreta ale w ogrodku forsycje mi wpierdala i nic nie gada
  • Re: mega info!! Autor: ~kot [138.199.47.*]
    Dnia 2022-07-05 o godz. 14:33 ~lowcalewarow napisał(a):
    > ja tez mam kreta ale w ogrodku forsycje mi wpierdala i nic nie gada

musisz pierwszy zagadać
  • Re: mega info!! Autor: ~Oszukani [23.105.186.*]
    coś mi się wydaje że ta informacja z kretem to nie była sciema, widać że ktoś coś wie wcześniej bo zbierają przed oficjalnym infem

jak można inwestowac spokojnie na takim rynku skoro jedni mają informacje przed innymi i jeszcze nikt się z tym nie kryje

Czy to przypadek że wyszła taka informacja o krecie i o tym że jedni mają informacje wczesniej i od razu idą ogromne obroty na papierze? Jak myślicie? Robią sobie z inwestorami co chcą sami do siebie byle tylko oszukać.
    Czego się spodziewać po takiej spółce skoro wywalczyli fixing przez pomyłkę prezesa bo nie zauważył minusa przy wynikach, czego się można spodziewać? Że jedne osoby mają lepsze informacje od innych przed oficjalnym ogłoszeniem

Ciekawe czy KNF się tym zainteresuje bo ewidentnie jest wał i kolesiostwo
  • Re: mega info!! Autor: ~Adik [5.173.96.*]
    To jest jedna mafia, nie dosc ze mają wczesniej wiedze to jeszcze to wykorzystują do naganiania. Myslicie ze oni tak naganiali na 3 gr i zanizali do 6 bez podstawnie? Ze oni tak na slepo wywnioskowali? Nie bądzcie naiwni z mafią nie wygracie, jedynie kupić i cierpliwie czekać skoro wiadomo że spólka miodzio.
  • Re: mega info!! Autor: ~TechnikAT [87.249.132.*]
    uwaga, bedą zakopywać temat bo taka wpadka to ogromna kompromitacja, mogą mieć problemy za takie oszustwa i spekulacje
  • Re: mega info!! Autor: ~bananowa [188.241.83.*]
    ba, swoi się obkupią i zatankują po taniosci bo wiedzą że bedzie lada dzień info a reszta gdy się dowie to już nie bedzie co zbierać
    standard
  • Re: mega info!! Autor: ~Marka [86.106.87.*]
    robią co chcą, kolesiostwo
[x]
CTEGROUP 0,64% 0,06 2024-10-10 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.