• Pisowcy - jesteście the best - nikt w moim życiu tak mnie nie wydymał!!! Autor: ~Mike75 [188.47.31.*]
    I są 3 rozwiązania:
    1) Powiedzieć, że BFG pod wezwaniem Ojca Narodu i po konsultacji z MF i NBP miał rację!
    2) Nie robić nic - być obojętnym ( zakładam, ze dotyczy to inwestorów lub wierzycieli, których Pisowcy na niewiele oszukali )
    3) Walczyć o to, co pisał Mickiewicz, Słowacki, Broniewski - tu wcale nie chodzi o system sprawiedliwości ( w skardze LC są dokładnie opisane złamane przepisy zarówno prawa polskiego jak i dyrektywy unijnej ) -każdy ma możliwość wyboru - ale również można się poddać i przestać walczyć z CAŁA POTĘGĄ PAŃSTWA! Ja tam nie zamiaru się poddawać bo to jam rację - i mnie Pisowcy nie złamią ( szybciej jak Księdza Popiełuszkę utopią w Wiśle ).

To my decydujemy co robimy! Swego czasu taki Ksiądz Popiełuszko wybrał swój los ( mógł się wycofać ). To wszystko jest w naszych rękach!
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [31.179.123.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: Pisowcy - jesteście the best - nikt w moim życiu tak mnie nie wydyma Autor: ~Taaa [37.47.146.*]
    Ty dalej ryczysz?
  • Re: Pisowcy - jesteście the best - nikt w moim życiu tak mnie nie wydyma Autor: ~Leszek [31.0.44.*]
    Beksa pozostanie beksą
  • Re: Pisowcy - jesteście the best - nikt w moim życiu tak mnie nie wydyma Autor: ~Mike75 [188.47.31.*]
    Jak pisalem ponad rok, że będzie inflacja 20 % - śmialiście się!
    Jak pisałem ponad pół roku temu, że idzie kryzys - śmialiście się, MOI UKOCHANI PISOWCY!
    A teraz piszę - dla akcjonariuszy Idei Bank bedą wysokie odszkodowania po sromotnie przegranych przez Was wyborach na jesieni 2023!
    To czy pójdziecie siedzieć - to już nie moja sprawa, zostawiam to Bogu i opozycji! Ja tam mściwy nie jestem - zresztą szkoda by było finansować Wasz pobyt w wiezięniu z pięniędzy polskich podatników. No i 3 ciekawe informacje dla Was:
    wiadomosci.wp.pl/prokuratura-przekroczyla-uprawnienia-ws-romana-giertycha-jest-sledztwo-6786855145114176a
    ksiazki.wp.pl/byly-dzialacz-pis-uleglem-tej-zbiorowej-schizofrenii-6785517460740672a
    www.onet.pl/informacje/onetwiadomosci/przylebska-o-e-mailach-dworczyka-z-nikim-nigdy-nie-omawiam-zadnych-orzeczen/n962lpf,79cfc278

Takich wiadomości będzie coraz więcej - a Polacy coraz bardziej będą się od Was odwracać ( gdyż będą widzieć to co ja - jacy naprawdę jesteście ) - osobiście nie chciałbym, żeby to się przerodziło w nienawiść, gdyż każda nienawiść jest zła i na pewno nie pochodzi od Boga.

• Re: Pisowcy - jesteście the best - nikt w moim życiu tak mnie nie wydyma Autor: ~ech [5.184.246.*]
    Nikt ??? Spróbuj umówić się z Biedroniem albo Śmiszkiem . Może zmienisz zdanie.
  • Re: Pisowcy - jesteście the best - nikt w moim życiu tak mnie nie wydyma Autor: ~Oko [31.1.191.*]
    mazgajstwo też nie pochodzi od Boga, a jednak jesteś największą ofiarą losu i poszkodowanym pępkiem świata na tym forum bekso :)
  • Re: Pisowcy - jesteście the best - nikt w moim życiu tak mnie nie wydyma Autor: ~Mike75 [188.47.31.*]
    A nazywajcie mnie tam Pisowcy jak chcecie - obecnie czekam na odpowiedź ze strony KE w sprawie mojej skargi - mam nadzieję, że stwierdzą naruszenie prawa unijnego przez BFG.
    Ja wierzyłęm w sprawozdania finansowe IDei Bank zaakceptowane przez audytora oraz kuratora BFG - skoro Pisowcy przygotowaliście inną wycenę poza rynkiem kapitałowym a inwestorów wprowadziliście w błąd - to już powinno wystarczyć, żeby przynajmniej zwrócić wartość rynkową akcji na dzień resolution. Ale Wy tam sporo macie innych grzechów w temacie przejęcia IDEI BANK... Jak już nie będziecie u władzy a np. Roman Giertych zostanie Prokuratorem Generalnym to będą jeszcze w tym temacie "niezłe komedie" - a mnie możecie nazywać jak chcecie, mnie już jest wszystko jedno - ale wiem, zę to ja mam rację i okradliście razem z BFG i PEKAO kilkadziesiąt tysięcy Polaków ( w tym mnie ) w sposób niezgodny z prawem.
[x]
IDEABANK 1,15% 1,59 2020-12-30 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.