A teraz jak zwykle muszę to ogłosić trollkom lolkom!!! Koniec odbicia zdechłego kota ogłaszam!!! AA teraz czas na zjazd niestety... jak zwykle kiedy mam rację...
OK, czyli jeżeli masz stastykę w miarę stabilną, to dziś kolejny ruch w górę. Trzymam kciuki bym mógł powtórzyć wiesz..tę sentencję o anty-wskaźniku ;) 35 byłoby miłe
Któż nie zna Trola Stewa, stewcia stiwena i tak dalej i te jego teksty 3 lata już pisane jak: 12 groszy, odbicie zdechłego kota, Trole kapciowe itd. No żałosny człowiek bez ambicji.
Co niby oczywiste jest fajjtłapo?! Już nie testujesz wirtualnej lewatywy mojego pomysłu na sobie? A uprzedzałem, że genialny Steven Tyler śpiewa: Sweet Emotion... to o tobie... a propo... ciekawe kiedy z haka zlazłeś jak kupowałeś po 80 groszy truposzza wydmuche gdzie jak jakiś nawiedzzony broniłeś pudla...? Hę?
A ty jesteś pieszczoszek pudla!!! Wszyscy to wiedzą i nie zaprzeczaj!!!
No dobra... a teraz... ponownie ogłaszam koniec odbicia zdechłego kota tej pudlowej wydmuchy!!!... aczkolwiek nie ma z czego odbijać bo leci jak piana Trolla Ta/aaa...
No i proszę!!! Jak zwykle mam rację i koniec odbicia zdechłego kota i leci na 12 groszy... teraz pytanie kiedy kolejny dodruk? Hę? Nie pytam tego cretino Ta/aaa bo to mistrzunio wtopek jest... czy KNF z prokuraturą jeszcze w tym roku wyjajczy się z informacją? Bo coś długo to dochodzenie trwa... mniemam że jest dość skomplikowane, zawiłe i na szerszą skalę... a wiadomo że musi być spektakularny rezultat dochodzenia. Czy widzielibyście pudla w pudle? Hę?
Nie wstydź się pudla i tego że masz wtopki bo to każdy już wie!!! I nie denerwuj się... ale jakbyś kupił węgiel to byś miał zarobek... a tak? masz wtopcie i ubranko na lata... no chyba że celowo to robisz... a to wtedy będę musiał cię przeprosić bo wtopka to twój sposób na życie i dobry uczynek dla innych... szczególnie dla twego pudla... a teraz patrz jak lecimy na 12 groszy...
Moja teoria która ma potwierdzenie w faktach oraz doświadczeniu inwestorskim to jest takie, że sypie ten kto najgłośniej przez weekend naganiał i się podniecał (z tego że nareszcie kogoś ubierze bo zejść z haka raczej nie za bardzo)... nie wiem kto się najbardziej udzielał przez weekend, ale tam trzeba szukać wychodzącego z wydmuchy...Ta/aaa. ksysio, beniosrenio jak zwyklez nory wylazł, wąsiaty dewiant łysy marych... vicet widzący na haczku... no i paru jeszcze takich...
Patrz i ucz się!!! Od najlepszych czyli między innymi mnie!!! Urojenia? No to teraz się przyglądaj jak będzie leciało jak biegunka z d... pska trolla Ta/aaa!!!... ot i masz... a tyle się pisało że genialny Steven Tyler śpiewa: "love in an elevator... is going down..."...
Od ciebie to można się uczyć jak się w capiących legginsach żebrze o cudze :)
Przypomniałeś jakiego badziewia słuchasz :))
Dance Leggins and suck pudel dic-k