Czy ktoś z kolegów wisielców eksporcinowych wybiera się do pięknego Bielska-Białej? Pomyślałem, że z okazji Walnego, można by coś walnąć w latrynie podczas relaksacyjnej sesji. Ratunku już dla nas wprawdzie nie ma, ale ciekawy jestem, co dziadzia z Jackiem opowiedzą swym wiernym, potytłanym wisielcom?
Dnia 2022-06-28 o godz. 15:16 ~zxc napisał(a): > z wami to tylko o sr....a..niu można pisać
No to zapodaj inny temat. Może o instalacji rury w Astanie? Zakupie laguny, który to okazał sie być takim "skrótem myślowym"? O prognozie zysku 30 mln? Dywidendzie? O kolejce inwestorów z Hameryki? O stratach z kwartału na kwartał? O odpisach? O ukrytym pożarze w Astanie? O sprzedaży działek? O pożyczaniu nawzajem na horrendalny procent? O nierentownej linii DMC? A może o milionie złotych premii dla dziewczyn, za opracowanie nowej "strategii?
Sam widzisz, że lepiej pogadać już o wyciskaniu brązu po kiszonkach, niż brnąć dalej w osiągnięcia orłów z Bielskiej Akademii Biznesu. Oby parujący miał cię w opiece!
Dnia 2022-06-28 o godz. 10:18 ~kikiposz napisał(a): > Czy ktoś z kolegów wisielców eksporcinowych wybiera się do pięknego Bielska-Białej? > Pomyślałem, że z okazji Walnego, można by coś walnąć w latrynie podczas relaksacyjnej sesji. > Ratunku już dla nas wprawdzie nie ma, ale ciekawy jestem, co dziadzia z Jackiem opowiedzą swym wiernym, potytłanym wisielcom?
do nich nikt nie chodzi, siedzą w pustej sali przy kawie rozpuszczalnej . akcjonariusze pewnie boją się tego klocka co siedzi na zapleczu i szuka psa
Dnia 2022-06-29 o godz. 11:20 ~grubaskaKaśkaKa napisał(a): > Dnia 2022-06-28 o godz. 10:18 ~kikiposz napisał(a): > > Czy ktoś z kolegów wisielców eksporcinowych wybiera się do pięknego Bielska-Białej? > > Pomyślałem, że z okazji Walnego, można by coś walnąć w latrynie podczas relaksacyjnej sesji. > > Ratunku już dla nas wprawdzie nie ma, ale ciekawy jestem, co dziadzia z Jackiem opowiedzą swym wiernym, potytłanym wisielcom? > > do nich nikt nie chodzi, siedzą w pustej sali przy kawie rozpuszczalnej . akcjonariusze pewnie boją się tego klocka co siedzi na zapleczu i szuka psa >
swój jezdził, potem się chwalił, że na piwo zaprosili. W ramach wdzięczności naganiał, jak akwizytor.
I po walnym. Zatwierdzili stratę 12 000 000, dali absolutorium zarządowi, poklepali Jacka po plecach "dobry z ciebie prezes, inne spółki tracą więcej" .
Dzień jak co dzień.
Dnia 2022-06-30 o godz. 10:02 ~Kloc_z_jelyta napisał(a): > I po walnym. Zatwierdzili stratę 12 000 000, dali absolutorium zarządowi, poklepali Jacka po plecach "dobry z ciebie prezes, inne spółki tracą więcej" . > > Dzień jak co dzień.