• Giertych Prokuratorem Generalnym? W sieci zawrzało Autor: ~Mike75 [188.47.99.*]
    wiadomosci.wp.pl/giertych-prokuratorem-generalnym-w-sieci-zawrzalo-6784516906003008a

Wiecie MOI UKOCHANI PISOWCY co to by oznaczało? Że ja ( i oczywiście inni Poszkodowani ) uzyskam dobre odszkodowanie wreszcie ale Wam w takim przypadku... współczułbym Wam!
    Tak jak pisałem - wyroki Boskie są niezbadane - a czasami ofiara wyszydzana przez innych może zmienić się w drapieżnika!
  • Re: Giertych Prokuratorem Generalnym? W sieci zawrzało Autor: ~Mike75 [188.47.99.*]
    Ale będę miał ubaw jeśli Pan Giertych zostanie Prokuratorem Generalnym, hehe - już widzę miny MOICH UKOCHANYCH PISOWCÓW!
    Na razie macie wszystko pod kontrolą - ale do czasu! Mnie możecie obrażać ile chcecie - MOI UKOCHANI PISOWCY!
    Jeśli Wam to pomaga w Waszym self-esteem - czemu nie, natomiast to droga do nikąd!
  • Re: Giertych Prokuratorem Generalnym? W sieci zawrzało Autor: ~Mike75 [188.47.31.*]
    To ile maksymalnie dni Władzy Wam zostało, MOI UKOCHANI PISOWCY?
    Jesień 2023 przyjdzie - więc cieszcie się Władzą ( o ile wcześniej Naród Wam tej Władzy nie zabierze, bo czasy są nieciekawe ).
    A mi tam odsetki od odszkodowania rosną - Pan Giertych temat Idea Bank zna jak mało kto!
    Ba, nawet lepiej pewnie ode mnie przynajmniej pod względem prawnym.
    A jak dostanę dobre odszkodowanie - to nawet mogę Was wreszcie pochwalić, że mi parę złotych daliście zarobić, MOI UKOCHANI PISOWCY!

• (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [176.9.25.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: Giertych Prokuratorem Generalnym? W sieci zawrzało Autor: ~HANSSS [5.62.39.*]
    WIESZ moj kochany POlaczku
    kura ma dwa zwoje mozgowe i kilka zienczen nerwowych na czubku glowy
    Ty tyle chyba nie masz bo ona wie po co grzebie w ziemi a ty nie wiesz chyba po co piszesz
[x]
IDEABANK 1,15% 1,59 2020-12-30 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.