jak tam nastroje w Dziarskiej Ekipie Akcjonariuszy?
Pył i kurz już opadły po ostatnim i kolejnym zagraniu na strach w stadzie leszczy.
A tu patrzcie patrzcie, leszcze zahartowane i nie płoszą się jak to było w H2 2021. A DM'y/bankiery przelewają z wora do wora codziennie.
Posiadam papier od ponad 2 lat i znowu sąduje Wasze nastroje.
Racjonalnie na Wasz nos, ile jest warta jedna akcja największej korpo HR na świecie notowanej na GPW? Korpo., która tak bardzo nam "obrzydza" raporty, straszy i grzeje (samodzielnie się blokując) akcjonariuszy (współwłaścicieli) i teraz zapewne szykuje się do kolejnej drogiej akcji skupu.....heh chciałbym wiedzieć ile to do dziś kosztowało GI i nas (papier stoi bardzo nisko trzymany za nogi w sztuczny sposób, a to powoduje straty po stronie inwestorów).
Ja liczę na dziś wartość papiera (rotacja na rynku pracy to już ~>25% i to poniżej stanowisk MID, wystrzały notowań mini społek HR, czy kasa z HU itd.)na poziomie 7-9 (tylko tyle przez "antykreatywność" w raportach).
A Wy jak sądzicie?
Warto pisać, żeby wybić z głowy to planowane 1,75.....kto im za tyle sprzeda, ile zetną drzew na papier, żeby wysłać kolejne zawiadomienie na papierze?
Mój nastrój jest bardzo dobry. W mojej ocenie, w długiej perspektywie wartość za akcję to minimum 20-30zł, ale patrząc na FF i na to co może się dziać jak gawiedź odpali możliwe że będzie wyżej. Na dzisiaj byłbym w stanie zastanowić się czy puścić papier za 15zł. Niżej nie oddam.
Kurcze, to ja się zastanawiałem nad 5zl czy by za tyle nie oddać. Ale jak widzę trzeba się cenić wyzej, haha. Jesli będzie trzeba czekam kolejne 2 lata! Pozdr.