• 13 lat na GPW Autor: ~mk_gda_to_gnida [176.109.165.*]
    rodzince i lockowi dało to miliony
    leszczykom bankructwo
    pamiętajcie jak będziecie mijać na ulicy sidzine, bokuna albo loczka
    nie zapomnijcie plunąć prosto w twarz !!
  • Re: 13 lat na GPW Autor: ~grubaskaKaśkaKa [89.64.40.*]
    Dnia 2022-06-17 o godz. 15:56 ~mk_gda_to_gnida napisał(a):
    > rodzince i lockowi dało to miliony
    > leszczykom bankructwo
    > pamiętajcie jak będziecie mijać na ulicy sidzine, bokuna albo loczka
    > nie zapomnijcie plunąć prosto w twarz !!

niestety to prawda. rodzinny zarząd w terminie nie potrafi złożyć raportu (zawieszenie na 6 m-cy notowania) to jakim cudem mogą pokazać zyski. ta dziwna spółka w Kazachstanie to jakaś czarna dziura która pochłania oficjalny kapitał. ale bagno.
    szarą rodzinną kieszeń trzeba wypchać.
    to nie jest spółka dla mniejszościowych !!
  • Re: 13 lat na GPW Autor: ~tygrys_myszowaty [89.76.167.*]
    Mk - po mojemu nie jest tak źle, bo są też i pewne pozytywy. Pokaż mi inne miejsce w necie, gdzie mógłbym poczytać o psach obszczekujących karawanę ... Albo o tym jak to rura fi40 będzie pluć gotówką. Było tych smaczków naprawdę wiele przez ostatnie kilka lat. I najlepsze - gdzie indziej trzeba za dostęp do interesujących treści całkiem konkretnie becalować. A tu mieliśmy ubaw po pachy za friko. Fakt, ktoś za odstawienie tej szopki musiał wyskoczyć z niezłej gotówki. Dlatego ja jestem wdzięczny anonimowym zagrodowym inwestorom, którzy tu wtopili za finansowanie mojej darmowej rozrywki. Chwała tym wszystkim bezimiennym ... i Grzesiowi "swojakowi". Bez ich utopionych pieniędzy ta impreza nie mogłaby się odbyć.
    Szkoda, że niestety ta tragikomedia właśnie się kończy. Chociaż po prawdzie aktywność bajkopisarska prezesa Dziedzica i papy Bokuna znacznie osłabła od jakiegoś roku - ku mojemu nieutulonemu żalowi - ale zawsze mam nadzieję na jeszcze jeden (przed bankructwem) list do akcjonariuszy, po którym będę się tarzał ze śmiechu. Nadzieja umiera ostatnia ...
  • Re: 13 lat na GPW Autor: ~przysłowie [46.170.109.*]
    Tigra- nie zakopuj ogona w ziemi by ci nie zamarzł
  • Re: 13 lat na GPW Autor: ~Zesrany [46.134.145.*]
    Kibel ma bliżej niż dalej
[x]
EKOEXPORT 0,62% 1,63 2023-05-04 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.