• Trefniś ten Obajtek !!! Autor: ~mabmab [83.23.254.*]
    stwierdzil w wypowiedzi dla PAP "oba zarządy ...." od kiedy to umocowana na fotelu LTS ksiegowa z Pcimia,bliska wspolpracownica O bajtka skrajny przykład nepotyzmu miala byc niezalezna od swojego "promotora"? I ten żargon rodem z konwencji pis - globalne banki inwestycyjne (oczywiscie z nazwy nie wymienione) , rekomendacje lojkalnych BM (co to nie wei ,że reko powstaja na skutek zamowien?). Fuzja PKN i LTS bedzie przedmiotem case study na kursach o tym jak polityka ,ignoracnaj i arogancja kieruje niepotrzebnym i szkodliwym projektem.
    1/06 - wizyta w Kazachstanie : mam pytanie - Orban rowniez wizytowal Kazachstan .Czy aby nie w tych samych datach....
  • Re: Trefniś ten Obajtek !!! Autor: ~Walter [89.64.9.*]
    Czego się wiecej spodziewać po panie O. Pytanie czy mają jakiś lewar na fundusze czy nie?

Jeśli nie to nie jestem przekonany że samo 1.075 załatwi im 80% głosów na TAK.

I jakiekolwiek komunikaty Daniela i spółki nic tu nie zmienia. Straszenie ani wizje upadku LTS to tylko czcze gadanie.

Czekamy cierpliwie i coś mi mówi że krzywda nas tu na LTS nie spotka.
  • Re: Trefniś ten Obajtek !!!/Walter Autor: ~mabmab [83.23.254.*]
    w komunikacie PAP jest jeszcze jedna nie mniej prymitywna zagrywka - KE wie o parytecie ,wydaje decyzje w ciagu kilkunastu dni . Czyli klasyczne zagranie pisowskie: to Bruksela ustalila parytet a nie Obajtek ....
  • Re: Trefniś ten Obajtek !!! Autor: ~inwestor [195.117.19.*]
    jakby nie patrzec wartosc ksiegowa lotosa 86 i tam dojdzie min,
  • Re: Trefniś ten Obajtek !!! Autor: ~bogwaw [5.173.139.*]
    Nie ma co wymagać od faceta, który skończył technikum weterynaryjne.Ale nie jestem pewien czy skończył, bo go chyba wywalili, za
    niewłasciwe zachowanie stosunku do nauczycieli.A te pare lat temu szkoły które zrobił w Radomiu to................wiadomo ile warte.
[x]
LOTOS 4,89% 79,00 2022-07-28 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.