• Inflacja 13,9 proc Autor: ~Makso [85.221.152.*]
    A wyniki coraz slabsze, ojj realnie to tragedia wielka.
  • Re: Inflacja 13,9 proc Autor: ~Makso [85.221.152.*]
    Jakby to powiedział pewien osobnik, najwozniejsza jest Progresja !!!
  • Re: Inflacja 13,9 proc Autor: ~Zus [185.127.121.*]
    Makso - co więc tutaj robisz?
    Chcesz wchodzić - w jak to nazwałeś - tragedię?

:)))
    Czekam na adekwatna wycenę wtedy wejdę, zgodnie z logiką inwestora.
  • Re: Inflacja 13,9 proc Autor: ~Andy [46.134.50.*]
    Znamy twoją logikę kupić ,za pół darmo, albo najlepiej ,za darmo, ale żadnego takiego frajera, na takie numery, tu nie znajdziesz , więc większość prosto z mostu ci sypnie wypad stąd gosciu!!!
    Nie paplaj tam jezorem o rzeczach których pojęciach nie masz, 34 to nie pół darmo tylko uczciwa cena za spółkę, która cały zysk wywala na dywidendę i nie inwstuje oraz której wyniki pomimo inflacji maleją. Żałosne
    Żałosny to ty jesteś koleś , z twoim pojęciem o giełdzie , bo mam przekonanie graniczące z pewnością , że jak jak zaczynałem przygodę z giełdą to ty majtki w zębach nosiles, GPW w swojej historii gieldowca miałem już kilkanaście razy , zawsze z zyskiem , z dywidenda też i nie bynajmniej za 100 zl,1000 zl, 10000 zl koleś , tak więc nie ,zabieraj tu więcej głosu o sprawach o których masz bardzo blade ,mizerne, adekwatne do stażysty, pojęcie!!!!!!!
    To bardzo mądre co piszesz nawet ciekawe. Imponuje mi twoje opanowanie jak na kogoś kto już ma taki staż, skoro jesteś pewny tej spółki nie lepiej siedzieć cicho i po prostu zbierac swoje ? A może dupka boli i stresik że to co pisze może ma sens. Zobaczymy we wrześniu oj zobaczymy
    Po pierwsze bez twojej podpowiedzi, będą , zbierał swoje po raz kolejny na GPW, po drugie, ta część ciała którą tak subtelnie , prosto z mostu, jak to się mówi wśród meneli , a nie z klasą gieldowcow , raczyles tutaj popełnić , coś na d ...zaczynające sie, mam bardzo twardą , a nie jak miekiszonow , stażystów giełdowych , bardzo wydelikacona Niestety ta aluzja pasuje do ciebie jak ulal. I na koniec z reguły nie angażuje się w dialogi, różne brednie kosmitów giełdowych , raczej traktuje jako folkwor forumowy, rzecz do usmiania się po pachy, jak ludzie mający ambicje chcący zaistnieć na giełdzie mają bardzo zryty beret. Są jednak wyjątki do których ty należysz , że notorycznie długo, piszą komunaly wręcz brednie to nie mogę scierpiec i sypie równo do spodu koleś. Przykro że trafiło na ciebie
    Po pierwsze bez twojej podpowiedzi, będą , zbierał swoje po raz kolejny na GPW, po drugie, ta część ciała którą tak subtelnie , prosto z mostu, jak to się mówi wśród meneli , a nie z klasą gieldowcow , raczyles tutaj popełnić , coś na d ...zaczynające sie, mam bardzo twardą , a nie jak miekiszonow , stażystów giełdowych , bardzo wydelikacona Niestety ta aluzja pasuje do ciebie jak ulal. I na koniec z reguły nie angażuje się w dialogi, różne brednie kosmitów giełdowych , raczej traktuje jako folkwor forumowy, rzecz do usmiania się po pachy, jak ludzie mający ambicje chcący zaistnieć na giełdzie mają bardzo zryty beret. Są jednak wyjątki do których ty należysz , że notorycznie długo, piszą komunaly wręcz brednie to nie mogę scierpiec i sypie równo do spodu koleś. Przykro że trafiło na ciebie
  • Re: Inflacja 13,9 proc Autor: ~Zus [185.127.121.*]
    To jeszcze tylko dopytam - kolego Makso - jeżeli dobrze zrozumiałem wchodzisz nie wcześniej niż 32 - bo po cóż przepłacać a przy jakim progu zamierzasz wyjść? :)))
    Znamy twoją logikę koleś, kupić ,wysepic za pół darmo, albo za darmo.Ale frajerów na takie numery tu nie znajdziesz , więc wszyscy prosto z mostu sypna ci wypad stąd gosciu!!!
    Bla bla bla bla
  • Re: w wojsku nie był ,to stawia się kogucik Autor: ~eech [18.185.121.*]
    nic tylko nakłuć tą oponę od traktora !!!!! jak rany ....do września tu już nie zaglądam , bo zdalnie flaki wycisnę z tego bufona !
[x]
GPW 1,00% 60,30 2025-10-30 17:01:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.