• List prezesa do akcjonariuszy Autor: ~UchoPrezesa [37.30.108.*]
    Jeśli wiarygodnie potraktować plany opisane przez prezesa to w tym roku
    spółka rozpoczyna mo etyzować produkt na szeroką skalę ma rynkach międzynarodowych.

• Re: List prezesa do akcjonariuszy Autor: ~Bartek [31.0.50.*]
    Czytając ten raport odniosłem wrażenie „teraz albo nigdy”. Jak się nie ogarną w tym roku nie maja szans na funkcjonowanie. Ciągła emisja obligacji to kółko zamknięte. Wszelka pomoc z innych instytucji to tylko podawanie tlenu dla organizmu. Póki nie zaczną zarabiać to Braster nie ma będzie istniał.
  • Re: List prezesa do akcjonariuszy Autor: ~RED [89.229.73.*]
    To jest oczywista oczywistość, nikt więcej już się nie nabierze. Redukcja kosztów ok, no może oprócz wynagrodzenie, ale przychody leżą i kwiczą. Tym razem nie ma już mowy o magazynach energii, hulajnogach czy innych zielonych liściach...Dlaczego popyt leży? Pisałem o tym wielokrotnie. Lobby w Polsce, mammografia, kasa wydana przez samorządy, opinia FDA, brak dużej sieciowki medycznej, która wykorzystywałaby brastera dla pacjentek bez konieczności wizyt stacjonarnych, brak publikacji danych z Japonii, brak wiedzy o produkcie/usłudze w społeczeństwie, reklama, socialmedia leżą, nawet strona firmy ma dane max 2020. I to musi być usługa, a nie produkt! Kto miałby wejść w brastera przy mammografii? Leśne dziadki nie wierzą w IT w medycynie, wolą sprzęt z epoki PRL. Młode pokolenie na razie ma wyjechane na choroby, mają fb,tiktoka i inne pierdu pierdu. Zanim to pokolenia zacznie mieć problemy ze zdrowiem, zacznie się od psychy, oczów, zwyrodnienia stawow, alergii itd. Rak piersi to dla pokolenia alfa melodia odległej przyszłości. Czyli kto, prezesie, miałby kupić brastera?
  • Re: List prezesa do akcjonariuszy Autor: ~Bartek [178.235.147.*]
    Hulajnogi magazyny energii może być dobrym pomysłem dla… odpowiedniego scenariusza:) sp z o o z stabilna pozycja na rynku która chce wejść szybko na rynek NC. Taki ciekawy ruch zrobił dawny Infoscan a teraz Grupa Modne Zakupy.
    Byleś kiedyś tam w Szeligach? Tam chyba nawet stał skuter elektryczny i magazyn energii. I co? Jedz na walne i zobacz, czy to jeszcze stoi...Może lecznicza maryśka to lepszy pomysł, hulajnogi skutery magazyny energii to już temat,w mojej opinii, zgrany.
  • Re: List prezesa do akcjonariuszy Autor: ~Realistabis [185.56.211.*]
    Panie RED,Pan masz myślenie mężczyzny/samca,którego taki produkt nie dotyczy.
    Czy gdyby był produkt/urządzenie wykrywające bezinwazyjnie raka prostaty,bez wkładania palca w odbyt,to nie skorzystałby Pan?
    Nawet nie pisz Pan o badaniu we krwi poziomu PSA.
    Mój lekarz ms dystans do PSA,bo jak twierdzi Zachód tego za bardzo nie praktykuje,jako badanie mało wiarygodne.
    Pan nie znasz psychiki kobiet.
    Żadnej z nich,niezależnie od wieku,statusu,strony świata,nie jest obojętny rak piersi.
    Masz Pan odpowiedź kto to kupi.
    Nawet nie chodzi o kupno osobiste,bo badanie można wykonać w placówkach/gabinetach medycznych.
    Strach przed rakiem pokona lobby i inne pierdy.
    To urządzenie ma charakter globalny,wszystko jest procesem a proces trwa,to nie bułka z piekarni.
    Panie potrzebują czasu aby "dojrzeć" do nowych nieinwazyjnych metod.
    Ktosiu, widać, że jesteś nowy, nie znasz historii spółki, wykorzystywanych już strategii wchodzenia na rynek, bajek o potędze 8 międzynarodowej ekspansji spółki. Nie wiesz tego, że spółka chciała wejść przez apteki, co zostało przeze mnie zjechane. Nie znasz opinii lobby medycznego z Polski i USA. Nie wiesz także od ilu Już lat produkt leży w magazynie. Zrób jutro test wśród znajomych, jeżeli ich masz, kto zna brastera. Nikt go nie będzie używał domu jak termometru, jeżeli lekarz tego nie zaproponuje. I wszystko co napisałem wcześniej dodaj do układanki.
    A! Jeszcze o ekspansji. Sprawdź na stronie brastera i napisz do firmy, czy to prawda...
  • Re: List prezesa do akcjonariuszy Autor: ~Realistabis [185.56.211.*]
    Niesamowite,nadal myślenie rozumem mężczyzny.
    Pisałem o kobietach,ich strachu i psychice.
    Mężczyznom ten produkt jest niepotrzebny.
    Pan jako mężczyzna nie zadecyduje za kobiety jakich urządzeń będą używały.
    Lobby męskie również nie.
    Kobieta zawsze dopnie swego,jeśli ma Pan żonę,to wie Pan o czym mówię.
    Ale oczywiście nie jest moim celem przekonywanie Pana.
    To jest domena Pań i zrobią to wbrew mężczyznom,lobby męskiemu,jak Ewa w Raju.
    O to jestem spokojny.

Tak, kobiety już zdecydowały, 40+ mammografia, 40- żyją jeszcze w przeświadczenie o długim, pięknym życiu z ewentualną wiedzą od swoich matek, że jest mammografia... 99% kobieta nie ma pojęcia o brasterze, a było już wiele kampanii na dzień kobiet, dzień matki. Social media leżą, lekarze i samorządy są mentalnie, a może i biznesowo w mammografii. Produkt znany od lat i nawet pandemia nie zmieniła diametralnie popytu. Potrzebują kontraktów na mln złociszy. To jeszcze ci podpowiem, bo nie znasz historii brastera. Był taki prezes brastera Halicki, a jest też taki polityk, dlugo rządzili, ale niestety wybory przegrali... A teraz spójrz na kurs i łącz wątki...
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [45.85.10.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: List prezesa do akc Autor: ~Grubas [45.85.10.*]
    Pod tym linkiem prowadzimy dyskusje na temat różnych spółek, zapraszam: https://discord.gg/PvMNtFtPcu
  • Re: List prezesa do akc Autor: ~Realistabis [185.56.211.*]
    Panie RED,680 mln kobiet w zakresie rynku indyjskiego,o kobietach i ich potrzebach wyżej pisałem a Pan to ignorował.
    Nie wiem czy to dużo,ale ponad 17 razy więcej niż wszystkich Polaków mieszkających w Polsce.
  • Re: List prezesa do akc Autor: ~xx [46.170.161.*]
    tylko nie podaja jaka jest prawdziwa skutecznosc urzadzenia (brak pelnych wynikow INNOMED) i prezesowi chyba juz trudno wierzyc
  • Re: List prezesa do akc Autor: ~Realistabis [185.56.211.*]
    Ja wierzę w sprawczość kobiet,nie w Prezesa.
[x]
BRASTER -4,92% 0,58 2023-05-04 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.