Przeszedł w swoim życiu olbrzymie tragedie. Żył w czasach - w jakich żył - ale ja uważam, że dla Polski zapisał się pozytywnie. A Wy Pisowcy - co drugie słowo to kłamstwo lub manipulacja prawdy ( już widzę jak Ursula jutro podpisuje KPO, hehe - zobaczymy MOI UKOCHANI PISOWCY ). No i drugi temat - powołujecie się na wielkie wartości jakim jest i Prawo i Sprawiedliwość - ale czy Wy faktycznie jesteście prawi i sprawiedliwi? Jako Polak mam poważne wątpliwości - nie szanujecie nic, nie szanujecie TSUE, ETCP, Papieża Franciszka ( choć niby jesteście Chrześcijanami ) - nie wiem, nie rozumiem - może to ja jestem głupi.
Żal mi Was MOI UKOCHANI PISOWCY! W zasadzie już przegraliście - ale pójdziecie w zaparte, być może sfałszujcie wybory. Wielu ludzi skrzywdziliście - a to WY, MOI UKOCHANI PISOWCY - mieliście obowiązek ich bronić! Jest wojna w Ukrainie - być może faktycznie dojdzie do III wojny światowej - jeśli by się tak stało - długi język Pinokia nam pomógł w tym, żeby nas już nie było, Wygra Ameryka, Europa zostanie doszczętnie zniszczona - ale z punktu widzenia Państwa Polskiego - czy to jest pożądany scenariusz? Chyba nie.
Rosja też oczywiście zostanie zniszczona - 170 mln Rosjan będzie płonąć w cierpieniu ludzkim i przejdzie do innego świata - Morawiecki z Kaczyńskim się ucieszą, że dopięli swego i pomścili brata ( całkiem błędna teoria ale może doprowadzić do zniszczenia Narodu Polskiego ) - powiem szczerze - nie rozumiem! Zamiast szukać rozwiązania pokojowego - to najlepiej uśmiercić pół świata! No i rak wg Morawieckiego wtedy wraz z połową ludzkości świata zostanie unicestwiony - no Pinokio super z Ciebie nie tylko ekonomista i historyk ale też i lekarz!
Pinokio - z uwagi na to, że pozjadałeś wszystkie rozumy - Amerykanie nie musieli użyć broni atomowej ale jej już użyli - bo stwierdzili, że szkoda, żeby Amerykanie ginęli na Wyspach Japońskich. Mam nadzieję, że kiedyś zmądrzejesz - Pinokio!