• Długi język Pinokia Autor: ~mike75 [188.47.70.*]
    Pamiętam pewien tekst z Władcy Pierścieni o Długim Języku wypowiadanym przez Gandalfa.
    Po co on te głupoty opowiada ( m.in. o raku toczącym Rosję itd. ) ? Zaszkodzi to na długie lata ( już potwornie szkodzi -pewnego dnia może to oznaczać zagładę całego Naszego Narodu ) Narodowi Polskiemu - a można się było zachować jak Orban - obrażanie Innego Narodu do niczego nie prowadzi.
    Pozdrowienia dla MOICH UKOCHANYCH PISOWCÓW! Wy to umiecie narobić sobie śmiertelnych wrogów! W tym jesteście WIELKIMI MISTRZAMI!

A propos - temat IDEI BANK umarł na jakiś czas - choć coś w tzw. Hintergrund się toczy - zobaczymy co z tego będzie. Może promyk sprawiedliwości jeszcze z tego powstanie.
  • Re: Długi język Pinokia Autor: ~mike75 [188.47.70.*]
    Poza tym na plus zachowanie w stosunku do Narodu Ukraińskiego - dobrze, że osoby uciekające przed wojną przyjęto - i tu po raz bardzo rzadki brawa dla MOICH UKOCHANYCH PISOWCÓW!
    Oczywiście Pisowcy sobie z 3 mln uchodźców nie poradzą - ale to inny temat, dobrze, że pozwolono im uciec od wojny.
    Tylko po co obrażać Naród Rosyjski? Albo ostatni Norweski? No, Pinokio - Ty to masz talent! A odnośnie dzielenia się ponadwymiarowymi zyskami - haha, przecież to jest zabójczo śmieszne - chyba po prostu wybuchnę ze śmiechu i Pisowcy pozbędą się mnie raz na zawsze - i kto mówi o dzieleniu się ponadwymiarowymi zyskami??????????????? PINOKIO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Ponadwymiarowe zyski... No tak, dlatego Idea Bank musiał być wchłoniety przez PEKAO, żeby PEKAO mógł się cieszyć ponadwyniarowymi zyskami!
    Wy Pisowcy przejmując ten bank - a wcześniej stosując mobbing w stosunku do banku - złamaliście tyle przepisów, że ani KE ani TSUE nigdy się w tym nie połapie!
    A odnośnie mnie - złamaliście wiarę w Państwo Polskie, w Instytucje Państwa Polskiego, w Niezależne Polskie Sądy, w NIezależnych i Szlachetnych Urzędników Państwowych - złamaliście wszystko!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    A jak Pinokio ponadwymiarowe zyski z kupna działki od Kościoła we Wrocławiu? Razem z Kościołem zaniżając wartość transakcji oszukaliście Naród Polski - i Ty Pinokio mówisz o ponadwymiarowych zyskach? Trzeba mieć jakiś wstyd - nie wiem nawet jak to określić - ale Ty żadnego wstydu nie masz. Szkoda jedynie Narodu Polskiego.
[x]
IDEABANK -0,13% 1,59 2020-12-30 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.