• Niby dywidendowy król Autor: ~Uwaga [85.221.152.*]
    Moja średnia to 40 PLN . Jeśli odejmę dywidendę 2.50pln to mam akcje za 37.50 PLN Czyli jestem na razie na plusie :)))))))
  • Re: Niby dywidendowy król Autor: ~Uwaga [85.221.152.*]
    Niby dywidendy zgarnia a nie wie że jest coś takiego jak odcięcie dywidendy czyli 2,74 odejma od kursu z wypłaty czyli nie jest na plus. Wyszło szydło pewnie pierwsza dywidenda
  • Re: Niby dywidendowy król Autor: ~LESZCZ [109.241.108.*]
    Masz coś z łepetyna ????? Napisałem na dzień dzisiejszy :) Koleś co z tobą ??? Nikt nie zna kursu przed odcieniem dywidendy . Jak będzie dla mnie niski to kupuje :))))))))))))
    Klamca to i hipokryta. To na dzień dzisiejszy sie przyjmuje dzień dzisiejszy a nie odejmuje jak sobie chce, na dzien dzisiejszy jestes stratny albo inaczej patrzac na dzien dzisiejszy nie ma dywidendy wiec nie pisz bzdur bo jestes stratny
  • Re: Niby dywidendowy król Autor: ~LESZCZ [109.241.108.*]
    Z jednym się zgadzam na dzień dzisiejszy nie ma uchwalonej dywidendy :))))))))))))))))))))))) Tylko prawdopodobieństwo że nie będzie uchwalona jest bliskie zeru i dobrze o tym wiesz :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
    tylko, że przyjmujac na dzien dzisiejszy kurs i w momencie gdy od niego odejmiemy dywidende to niczego nie zmienia i i tak jestes stratny
    i nie wróż ogromnych wzrostów, WIG rośnie gpw stoi w miejscu ehh
  • Niby dywidendowy król Autor: ~As [89.78.57.*]
    Jak widać po kursie, to pewnie coś w tym jest.
  • Re: Niby dywidendowy król Autor: ~LESZCZ [77.112.181.*]
    Dywidenda jest :))))))))))))))))))))) Kilku mądrali myślało że będzie jak w zeszłym roku a tutaj z kursem niespodzianka :))))))))))))) Nie gra się na spółce o małej płynności . Spadnie to się dokupi :)
  • Re: Niby dywidendowy król Autor: ~Dyllu [37.130.26.*]
    Ja w tym roku przytulam 3 dywidendę z rzędu. Niby kurs nie rozpieszcza ale ta spółka na długi termin i pod dywidendy nie jest zła.
    Jeśli prezesem zostanie Dietl na następną kadencję to będziemy mieć dywidendę jeszcze kolejne 5 lat :)))))
  • Re: Niby dywidendowy król Autor: ~m44 [94.251.242.*]
    Leszcz po co Ty piszesz ? Mądry kupił a głupi będzie krytykować . Chyba że jesteś zwykłym naganiaczem to pisz dalej . Mam akcje i nie tłumaczę nawet znajomym że można coś wyciągnąć z giełdy . Mnie wystarczy jak wyciągnę sobie dodatkową wypłate między 2500 a 3500 zł rocznie a Ty widzę że żyjesz tym jakby Tobie płacili . Pozdrawiam akcjonariuszy
    Nie wszyscy mają czas i dostęp do do informacji a ja się nimi dzielę ;))))))))) Czy ktoś kupuje czy sprzedaje to nie moja sprawa ;) To że prezes Dietl jest jedynym kandydatem na następną kadencję to dla tych co inwestują dla dywidendy jest kapitalna sprawa :) Forum jest po to żeby pisać a te wszystkie wpisy o naganianiu przez tego czy tamtego mnie śmieszą i tyle :)))))))))
  • Re: Niby dywidendowy król Autor: ~gbaka [31.0.92.*]
    Każdy ma swój rozum a też kupiłem pod dywidende ryzyko niewielkie ze mocno spadnie przecież to wchodziło na gpw kilka lat temu po tej cenie co teraz a kilkadziesiąt tysięcy dywidendy się przyda
    Mam jeszcze bank handlowy i spokojnie czekam do lipca
[x]
GPW 1,27% 63,60 2025-12-19 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.