• A dla Glapy - proponuję 100 mln rocznie! NIe żartujmy z tym 1,6 mln! Autor: ~mike75 [188.47.77.*]
    W tym 1 mln zasadniczej i 0,6 mln bonusów...
    NIech tam zarabia, co mi tam! Prezes NBP powinien dobrze zarabiać!
    Ale czemu uczestniczył w okradzeniu mnie? Razem z innymi Pisowcami?
  • Re: A dla Glapy - proponuję 100 mln rocznie! NIe żartujmy z tym 1,6 mln! Autor: ~mike75 [188.47.77.*]
    A odnośnie wolności i rowności podmiotow gospodarczych ( też ludzi ) wobec Pisowskiego Prawa - JSW w ramach pomocy możecie dać bezzwrotnie 1 mld zł a IDEI Bank możecie zabrać resztkę na czysto odpisanego kapitału własnego - nie chodziło o pomoc ale o nie przeszkadzenie! Bank miał zyski 7 kwartałów z rżędu a LCR wynosił 138 % na 30.09.20!
    JA w WSA i NSA zarzuciłem niespełnienie 3 przesłanek - prawnicy Leszka skoncentrowali się na 2 przesłance - KE otrzyma ode mnie klarowne i jasne stanowisko, które przepisy zostały złamane - szkoda występować przeciw MOIEJ OJCZYŹNIE ale nie ma wyjścia - zresztą nie występuję przeciw RP ale przeciw skorumpowanym Pisowcom!
  • Re: A dla Glapy - proponuję 100 mln rocznie! NIe żartujmy z tym 1,6 mln! Autor: ~mike75 [188.47.77.*]
    I skarga, którą wyślę do KE- to mam nadzieję nie będzie cegiełka w poszukiwaniu prawdy i sprawiedliwości. Ale może cegła, dość solidnie zbudowana cegła.
    NIech żyją wiecznie MOI UKOCHANI PISOWCY!
    MOja mała prośba - żebyście jedynie się trochę zmienili... Wszak Wasza Partia nazywa się PRAWO I SPRAWIEDLIWOŚĆ!
[x]
IDEABANK 1,15% 1,59 2020-12-30 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.