Z wojny domowej Hiszpańskiej - MOI UKOCHANI PISOWCY - przypominacie mi bardziej siły Generał Franco wspierane przez Nazistów. A ja wiadomo, że po tej stronie bym nie ustał - wolę sobie posłuchać BELLA CIAO! MOI UKOCHANI PISOWCY! Polecam Wam film "Labirynt Fauna" - akurat coś dla MOICH UKOCHANYCH PISOWCÓW!
Zresztą myślę - że Prezes Kaczyński -w ramach nauki tolerancyjności wśród Pisowców oraz w ramach nauki miłości do innych ludzi, innych nacji, ludzi inaczej myślących - mógłby dla członków PIS wpisać pozycję "Labirynt Fauna" jako pozycję konieczną do obejrzenia! Ja Was Pisowcy nie zmienię - ale Wy mnie też nie zmienicie! Więc jest 1:1.
Wiem - powinienem napisać, że postępujcie Pisowcy zgodnie z Konstytucją i to wystarczy... Ale obawiam się, że MOI UKOCHANI NIEUDACZNICY - nie do końca zrozumieją co za tymi skomplikowanym słowami tam zawartymi się kryje... Pozdrowienia dla GLAPY! NIech żyje najlepszy Prezes NBP wśród wszystkich Banków Światowych! NIech żyje i 200 lat!!!!!!!!!!!!!!!! Sława jego - nigdy nie przeminie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!