• MOI UKOCHANI PISOWCY! MOŻE STOP NIENAWIŚCI???????? Autor: ~mike75 [188.47.77.*]
    Dzisiaj w moim mieście spotkałem Żołnierza Polskiego, który chwalił się, że własną ręką zabił 9 Arabów.
    Jeśli to byłoby prawda - znaczyłoby, że Emil Czeczko nie kłamał.
    A jak wiecie MOI UKOCHANI PISOWCY - ja potwornie się brzydzę kłamstwem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Re: MOI UKOCHANI PISOWCY! MOŻE STOP NIENAWIŚCI???????? Autor: ~Kłamca [31.179.123.*]
    Nie wierzę w to co mówisz, siejesz wrogą propagandę, kłamco.
  • Re: MOI UKOCHANI PISOWCY! MOŻE STOP NIENAWIŚCI???????? Autor: ~mike75 [188.47.77.*]
    Możliwe, że kłamał - natomiast to jest to co usłyszałem - gdyby to była prawda - ja również byłbym potwornie zszokowany. Może i plotka, kłamstwo. Ja w przeciwieństwie do Pisowców - nie kłamię i nie manipuluję faktami - czy na trzeźwo czy po pijaku.
  • Re: MOI UKOCHANI PISOWCY! MOŻE STOP NIENAWIŚCI???????? Autor: ~ech [46.134.103.*]
    Kiedyś tylko powielałeś kremlowskie fake newsy . Dzisiaj sam je tworzysz . Czyżbyś awansował na kierownika działu ?
  • Re: MOI UKOCHANI PISOWCY! MOŻE STOP NIENAWIŚCI???????? Autor: ~mike75 [188.47.77.*]
    Mylisz się całkowicie - nie mam nic wspólnego z Kremlem. Choć zgadzam się z Papieżem Franciszkiem, że Nato jest współodpowiedzialne tej sytuacji, którą mamy na Ukrainie. A Amerykanie lubią "wyzwalać" kolejne kraje jak Irak, Wietnam czy Afganistan - oni też lubią czasami siłą wprowadzić swoja wolność ( zresztą podobnie jak Rosja ). Odnośnie Rosji już też Biden rzucił hasło, że trzeba Rosjan wyzwolić od Putina i wprowadzić nową osobę ( nie wiem ale to chyba jest ingerencja w wolność wyboru Rosjan - dlatego Pentagon się za niego potem tłumaczył ). Choć oczywiście agresorem tu jest Rosja, która zrobiła bardzo źle wkraczając na teren suwerennego państwa ( stąd rezolucja ONZ potępiająca tą agresję ). Natomiast każdy kij ma dwa końce, nie ma tu demona i anioła.
[x]
IDEABANK 1,15% 1,59 2020-12-30 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.