MOI UKOCHANI PISOWCY! Nie wiem kto był Waszym wzorem, żeby różnicować Obywateli Ziemi na tych lub innych. Proponuję 2 ksiązki: 1) Quo Vadis Sienkiewicza 2) Nędznicy Hugo
Obydwie pozycje to klasyka światowa - coś ponad takim Ministrem PIS Glińskim - ucząc innych nienawiści do innych - sięgamy gdzieś do olbrzymiego zła - i tu trzeba PISOWI ręcę przypalić, bo nie wiadomo gdzie oni chcą się zatrzymać ( dopowiem, że chodzi o LGBT czy uchodźców - ze zróżnicowaniem, bo Syryjka rodząca na granicy jest gorsza niż Ukrainka wg PIS ). I mimo wszystko - Jezus Chrystus mówi, żeby przyjąć cios i nadstawić Pisowcom drugi policzek.
Skargę do KE przygotuję profesjonalnie i to wygram - ale po co to wszystko? Żeby obywatel RP występował przeciw RP? Przecież to jedna i ta sama ojczyzna - natomiast ja nie oszukuję innych, nie kłamię i odprowadzam podatki zamiast być darmozjadem ( Glapa myśli, że jest Wielki - tak naprawdę, żyje z pieniędzy Polskich Podatników, których właśnie krzywdzi ). Robię to - bo wierzę w Naród Polski i to, że uczciwość i sprawiedliwość jest ważna. I tu coś z Biblii - jeśli ja osobiście bym widział, że jedna owieczka zbłądziła i zje je stado wilków - powalczyłbym o tą owieczkę!