• Red Deer Games Autor: ~Dedalus [109.40.240.*]
    https://www.youtube.com/watch?v=hbJr9vDkaeg

Dla chętnych. Wiem, ze nie ma ich wielu, chyba jeden poza mną został. Ale może kogoś zainteresuje.
  • Re: Red Deer Games Autor: ~komuch [37.47.80.*]
    https://youtu.be/6RLXfavkqR4
  • Re: Red Deer Games Autor: ~InwestorGpw [46.204.53.*]
    Dedalus, to tylko Nas 2 zostało, czy jeszcze ktoś jest?
    Słuchałem, Prezes powiedział, że PMPG jest bardzo niedowartościowane, może ktoś z zarzadu będzie chciał uzupełnić portfel po publikacji raportu. Cały czas czekamy na informacje dotyczące projektu w Szwajcarii, w połączeniu z bardzo dobrymi wynikami, mogłoby wynieść nas na wyższe poziomy, ale ten odpis psuje przychylne nastawienie do spółki.
  • Re: Red Deer Games Autor: ~Dedalus [87.150.120.*]
    Tak, wygląda, ze zostaliśmy sami we dwójkę. Bylo jeszcze jakieś zlecenie na 3K akcji powyżej 3zl i zniknęło, wiec pewnie tez poszło w rynek po obecnych cenach.
    Ten odpis na Do Rzeczy nie psuje już niczego, bo dotyczy transakcji sprzed lat o której każdy wie i każdy ma swoje zdanie na jej temat. A ci, którzy tamta transakcje krytykują (całkiem słusznie), to akcji już nie maja, wiec ich zdanie nie ma znaczenia dla kursu. Gdyby tak było, to by kurs spadł po tej wiadomości. Gdyby nie Car, to bym nawet jej zauważył. 
    Oczywiście mogą tutaj wypisywać swoje żale na ten temat, ale nikogo to nie interesuje. ( nawet Znany zamilkł już dawno tematu, wiec oni w końcu tez zamilkną, kiedy zobacza, ze ich mityczne 1zl nie nadejdzie ).
    Poza tym ten odpis pomniejszy zysk ale i podatek, jest to strata papierowa pokazana w roku, w którym zyski tez nie wynikały z działaności operacyjnej, tylko z umorzen PFRow. Dlatego lepiej było ja zrobić w tym roku. A głosy, ze w 2017 roku wycenił ja wyżej, zrobił walek i teraz robi odpis, to powtarzam - nikogo to nie interesuje, poza byłym akcjonariuszami, którzy już akcji nie maja.

Dlatego jestesmy tu sami i dobrze, nie będzie podaży od rozczarowanych i będziemy mogli wróci do odrabiania strat, kiedy wróci skup. Nie będzie sypania w szprychy i zrzutów - te się najwyraźniej skończyły. W karnecie same zlecenia na kilkaset sztuk rozrzucone co kilkadziesiąt groszy.
  • Re: Red Deer Games Autor: ~komuch [31.60.123.*]
    Tak z ciekawości się zapytam, nie ma nikt już akcji a kurs coraz niżej. Tutaj problem jest inny, nikogo ta spółka nie interesuje począwszy od osób w firmie a skończywszy na rynku to w jaki sposób chcecie animatora przejść ? Lis też potrzebuje kasy jak i obrotu bo go wywalą na jednolite więc musi schodzić coraz niżej aby sprzedać. Co do niedowartościowane spółki, gdy nam wpychał emisję akcji za ponad 20 mln w każdej tv gledził że warto zainwestować w ten syf, a wy jak to widzicie po takim czasie ? Ja to widzę tak, kto wówczas zainwestował i mu zawierzył ma 90 % straty a ten lovelas i bajkopisarz, żyjący w rezydencji w USA, wożony jest limuzynom na płytę lotniska pod odrzutowy samolot za czyje pieniądze ? Oczywiście drzwi mu odwiera szofer. Piękne wylizane loczki, garnitur zapewne się od Armaniego itd. Obłuda na całego. A dla inwestora pmpg to gry, tv, deweloperka, prasa, Chiny, Szwajcaria i Bóg wie co tam jeszcze mu ślina na jęzor przyniesie.
  • Re: Red Deer Games Autor: ~superczesiek [5.173.144.*]
    Skoro dwoch was zostalo. To bardzo dobry prognostyk.... Moze nie zejdzie ponizej 2,5
[x]
PMPG 0,00% 2,06 2025-10-10 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.