Niewątpliwie zaskoczenie na +. Pytanie jak przełoży się to na wynik? Bo po raporcie za IV kwartał widać, że bezpośredniego przełożenia nie ma. Niewątpliwie jednak są to dobre wieści!
Trochę jest, ale jak to nazwałeś bezpośredniego nie ma. Im data enrichment będzie większa częścią biznesu tym przełożenie będzie wieksze. Teraz mieli 4.5mln ja zrobią 69% zysku to wynik podskoczy. Pytanie jak z pozostają częścią firmy. Acz wygląda że za 3lata wyniki będą imponujące jak nic się nie zmieni :-)
Dnia 2022-03-22 o godz. 07:56 ~Konek napisał(a): > Trochę jest, ale jak to nazwałeś bezpośredniego nie ma. Im data enrichment będzie większa częścią biznesu tym przełożenie będzie wieksze. Teraz mieli 4.5mln ja zrobią 69% zysku to wynik podskoczy. Pytanie jak z pozostają częścią firmy. Acz wygląda że za 3lata wyniki będą imponujące jak nic się nie zmieni :-)
Samym skupem to tu nic nie wskóramy. Bez inwestorów stoimy w miejscu...
Dnia 2022-03-23 o godz. 09:16 ~klocek napisał(a): > Dnia 2022-03-22 o godz. 07:56 ~Konek napisał(a): > > Trochę jest, ale jak to nazwałeś bezpośredniego nie ma. Im data enrichment będzie większa częścią biznesu tym przełożenie będzie wieksze. Teraz mieli 4.5mln ja zrobią 69% zysku to wynik podskoczy. Pytanie jak z pozostają częścią firmy. Acz wygląda że za 3lata wyniki będą imponujące jak nic się nie zmieni :-) > > Samym skupem to tu nic nie wskóramy. Bez inwestorów stoimy w miejscu...
A, nieee są jednak inwestory i sprzedają hahahahaha