• Dynamika styczeń +64% Autor: ~Fenomenolog [188.252.102.*]
    Niewątpliwie zaskoczenie na +. Pytanie jak przełoży się to na wynik? Bo po raporcie za IV kwartał widać, że bezpośredniego przełożenia nie ma. Niewątpliwie jednak są to dobre wieści!
  • Re: Dynamika styczeń +64% Autor: ~Konek [80.68.231.*]
    Trochę jest, ale jak to nazwałeś bezpośredniego nie ma. Im data enrichment będzie większa częścią biznesu tym przełożenie będzie wieksze. Teraz mieli 4.5mln ja zrobią 69% zysku to wynik podskoczy. Pytanie jak z pozostają częścią firmy. Acz wygląda że za 3lata wyniki będą imponujące jak nic się nie zmieni :-)
  • Re: Dynamika styczeń +64% Autor: ~abu_dabi [95.49.21.*]
    Byłem zarobiony przy 30 zł. Teraz to jestem na zero... słabo.
  • Re: Dynamika styczeń +64% Autor: ~Konek [80.68.231.*]
    To żeby to wróciło na 30zl to nie problem. Widać że chłopaki zaczynają sztucznie nakręcać obrót żeby skup szedł
  • Re: Dynamika styczeń +64% Autor: ~aaaa [194.9.244.*]
    znowu jakaś fantastyka XD sztuczne napędzanie obrotu, ta jasne, srały muchy będzie wiosna
  • Re: Dynamika styczeń +64% Autor: ~klocek [81.18.213.*]
    Dnia 2022-03-22 o godz. 07:56 ~Konek napisał(a):
    > Trochę jest, ale jak to nazwałeś bezpośredniego nie ma. Im data enrichment będzie większa częścią biznesu tym przełożenie będzie wieksze. Teraz mieli 4.5mln ja zrobią 69% zysku to wynik podskoczy. Pytanie jak z pozostają częścią firmy. Acz wygląda że za 3lata wyniki będą imponujące jak nic się nie zmieni :-)

Samym skupem to tu nic nie wskóramy. Bez inwestorów stoimy w miejscu...
  • Re: Dynamika styczeń +64% Autor: ~klocek [81.18.213.*]
    Dnia 2022-03-23 o godz. 09:16 ~klocek napisał(a):
    > Dnia 2022-03-22 o godz. 07:56 ~Konek napisał(a):
    > > Trochę jest, ale jak to nazwałeś bezpośredniego nie ma. Im data enrichment będzie większa częścią biznesu tym przełożenie będzie wieksze. Teraz mieli 4.5mln ja zrobią 69% zysku to wynik podskoczy. Pytanie jak z pozostają częścią firmy. Acz wygląda że za 3lata wyniki będą imponujące jak nic się nie zmieni :-)
    >
    > Samym skupem to tu nic nie wskóramy. Bez inwestorów stoimy w miejscu...

A, nieee są jednak inwestory i sprzedają hahahahaha
[x]
CLOUD -2,76% 56,40 2025-11-20 15:58:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.