• Brawo ! Autor: ~Akcjonariusz [5.173.31.*]
    Strata, nie ma to jak te ich pomysły i kolejne gnioty jak zbliżającą się premiera BME, kolejne straty będą generować. Oni powinni mieć zakaz używania słowa sukces ! Niech już zbankrutują i wynocha z branży.
  • Re: Brawo ! Autor: ~Stonoga [193.238.200.*]
    Przestań denerwować się na maly cdproject
  • Re: Brawo ! Autor: ~Greg [31.0.50.*]
    Zarząd jest tak zapatrzony w siebie i uporczywie powiela swoje błędy iż jestem w stanie przypuszczać że prezes masturbuje się do swojego zdjęcia przekonany o swoim geniuszu i wielkości
  • Re: Brawo ! Autor: ~Nati [78.11.72.*]
    Greg, w punkt to napisales. Stracilam na nich kupe kasy..
  • Re: Brawo ! Autor: ~rr [31.61.247.*]
    Niestety, pokolenie rozpieszczonych informatyków ... trzeba poczekac jak sie rynek nasyci i zaczną padac te pseudofiremki jak muchy.. to się zmieni nastawienie
  • Re: Brawo ! Autor: ~pomysl [46.204.80.*]
    Nie wiem skąd pomysł obrażania informatyków, przecież to zarząd podejmuje decyzje o kształcie gry. Nikt w zarządzie nie jest i nie zna się na informatyce.
    Inna sprawa że co zarząd mówi to pracownik "informatyk" musi zrobić. Pamiętaj iż przy pisaniu gry są jeszcze scenarzyści, graficy itp i td. ten biedny informatyk o którym piszesz jest tylko małym trybikiem w tym wszystkim. A niestety widziałem wiele błędnych decyzji podejmowanych przez zarząd firmy podczas produkcji gry, mimo iż źli informatycy mieli inne zdanie.
[x]
KLABATER 1,39% 1,46 2025-10-23 16:14:52
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.