• Red Ty Autor: ~smaczek [85.221.142.*]
    chyba jesteś mocno sfrustrowanym człowiekiem beż pozytywnego spojrzenia na życie.Potrawisz tylko dołować.Każdy u Ciebie to dzieciak,tylko Ty posiadasz najlepszą wiedzę,doświadczenie.Skoro Braster to dno i bankrut to dlaczego jest on całym Twoim życiem,siedzisz tu 24h na dobę przez cały rok.Wyjrzyj przez okno jaki piękny słoneczny poranek,wyjdź na spacer,pomóż praktycznie komuś bezinteresownie.Stać Cię na to,wątpię.
  • Re: Red Ty Autor: ~Troll [31.179.123.*]
    Spadaj leszczu barowy, idź na spacer i nie wracaj.
  • Re: Red Ty Autor: ~Werp [5.173.233.*]
    Waruj i pilnuj bo jeszcze Ci jakiś wątek umknie!
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [31.179.123.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: ~Werp [5.173.233.*]
    :)))) fajnie
  • Re: Red Ty Autor: ~RED [89.229.73.*]
    chronię wasz kapitał, bo myślenie nie jest waszą silną stroną. Jak dzieci we mgle...
    Widzicie wystrzał 60% i już myślicie, że pana boga za nogi złapaliście. Nie macie wiedzy o gpw i wiedzy o samej spółce. W takich momentach się uaktywniam. 24h to ty pracujesz na zmywaku, ja nie muszę. A dlaczego? A wiesz skąd mam nick RED? Znasz CD Projekt RED? Kiedy ja kupowałem Optimusa (zaufałem nowym szefom i uwierzyłem w strategię z grami) i sprzedałem jako CD Projekt RED ty jeszcze wtedy siedziałeś w szkolnej ławce, oślej ławce.
    Kto z was napisał jakąkolwiek analizę spółki Braster?? NIKT!

I pokaż mi chłopczyku mój wpis, że BRASTER TO BANKRUT.

Czekam do poniedziałku. Jeżeli nie znajdziesz ZAMILCZ NA WIEKI.
    AMEN

• Re: Red Ty Autor: ~Werp [5.173.233.*]
    Nie ośmieszaj się ! Z dobroci serca siedzisz tutaj i komentujesz?! .Myślisz że jak wspominasz coś o Cd projekt to wszyscy rzucimy Ci się w ramiona hihi
  • Re: Red Ty Autor: ~Realistabis [185.56.211.*]
    "Kto z was napisał jakąkolwiek analizę spółki Braster?? NIKT!"

Bedę pierwszy.
    Analiza jest prosta jak konstrukcja cepa.
    Zakupy poniżej 0,192,sporo poniżej.
    Potem wzrost w wymiarze wielomiesięcznym powyżej 30 zł.
  • Re: Red Ty Autor: ~RED [89.229.73.*]
    Doskonale! Brawo! Super!
  • Re: Red Ty Autor: ~Realistabis [185.56.211.*]
    Dziękuję,jestem wzruszony.
  • Re: Red Ty Autor: ~hejżeho [31.0.32.*]
    Nawet jeśli to prawda to złoty strzał może przydarzyć się każdemu... i nie świadczy o niczym - drogi REDziku... inwestowanie w spółki i opieranie się na opiniach prezesów, analityków czy przecieków to zdecydowanie co innego niż zarządzanie taką sp. jak Braster w czasie rzeczywistym - musisz przyznać.

I rada ode mnie, jak chcesz być taki dobry i jak faktycznie masz wiedzę, którą chcesz się podzielić zrób akademię REDzika i pokaż co potrafisz... a nie pouczasz ludzi na forum poniżając większość... a przecież i tak większość przez Ciebie straci, bo czasem coś powiesz a czasem nie... i kto jest gołodupcem Ty czy Ci nieświadomi ludzie - zastanów się chłopie! Pamiętaj, że każdy jest kowalem swojego losu i jak ktoś musi stracić sporo pieniędzy, żeby się nauczyć to musi tak być. konsekwencje muszą być, choć nikomu tego nie życzę!
  • Re: Red Ty Autor: ~Bolek [109.42.176.*]
    redzik troluje obraża oraz poniża nie tylko tutaj również na innych spółkach
    Ale wiecie w życiu tak jest każdy kiedyś dostanie za swoje
  • Re: Red Ty Autor: ~Bolek [109.42.176.*]
    No
  • Re: Red Ty Autor: ~Bolek [95.223.71.*]
    redzik jakoś cicho siedzi
  • Re: Red Ty Autor: ~Ed [37.30.100.*]
    Nie zmienia to faktu, ze bardzo slabo Ci idzie
  • Re: Red Ty Autor: ~hejżeho [37.225.25.*]
    Ale, że niby co mi słabo idzie?

Chyba, że do RED'a piszesz...
  • Re: Red Ty Autor: ~Wesoły [31.179.123.*]
    Słabo mu idzie, bo trzyma rękę w nocniku.
[x]
BRASTER -4,92% 0,58 2023-05-04 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.