chyba jesteś mocno sfrustrowanym człowiekiem beż pozytywnego spojrzenia na życie.Potrawisz tylko dołować.Każdy u Ciebie to dzieciak,tylko Ty posiadasz najlepszą wiedzę,doświadczenie.Skoro Braster to dno i bankrut to dlaczego jest on całym Twoim życiem,siedzisz tu 24h na dobę przez cały rok.Wyjrzyj przez okno jaki piękny słoneczny poranek,wyjdź na spacer,pomóż praktycznie komuś bezinteresownie.Stać Cię na to,wątpię.
chronię wasz kapitał, bo myślenie nie jest waszą silną stroną. Jak dzieci we mgle... Widzicie wystrzał 60% i już myślicie, że pana boga za nogi złapaliście. Nie macie wiedzy o gpw i wiedzy o samej spółce. W takich momentach się uaktywniam. 24h to ty pracujesz na zmywaku, ja nie muszę. A dlaczego? A wiesz skąd mam nick RED? Znasz CD Projekt RED? Kiedy ja kupowałem Optimusa (zaufałem nowym szefom i uwierzyłem w strategię z grami) i sprzedałem jako CD Projekt RED ty jeszcze wtedy siedziałeś w szkolnej ławce, oślej ławce. Kto z was napisał jakąkolwiek analizę spółki Braster?? NIKT!
I pokaż mi chłopczyku mój wpis, że BRASTER TO BANKRUT.
Czekam do poniedziałku. Jeżeli nie znajdziesz ZAMILCZ NA WIEKI. AMEN
Nie ośmieszaj się ! Z dobroci serca siedzisz tutaj i komentujesz?! .Myślisz że jak wspominasz coś o Cd projekt to wszyscy rzucimy Ci się w ramiona hihi
Nawet jeśli to prawda to złoty strzał może przydarzyć się każdemu... i nie świadczy o niczym - drogi REDziku... inwestowanie w spółki i opieranie się na opiniach prezesów, analityków czy przecieków to zdecydowanie co innego niż zarządzanie taką sp. jak Braster w czasie rzeczywistym - musisz przyznać.
I rada ode mnie, jak chcesz być taki dobry i jak faktycznie masz wiedzę, którą chcesz się podzielić zrób akademię REDzika i pokaż co potrafisz... a nie pouczasz ludzi na forum poniżając większość... a przecież i tak większość przez Ciebie straci, bo czasem coś powiesz a czasem nie... i kto jest gołodupcem Ty czy Ci nieświadomi ludzie - zastanów się chłopie! Pamiętaj, że każdy jest kowalem swojego losu i jak ktoś musi stracić sporo pieniędzy, żeby się nauczyć to musi tak być. konsekwencje muszą być, choć nikomu tego nie życzę!