Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  0,84 zł , zmiana od tamtej pory: -31,12%
chronię wasz kapitał, bo myślenie nie jest waszą silną stroną. Jak dzieci we mgle...
Widzicie wystrzał 60% i już myślicie, że pana boga za nogi złapaliście. Nie macie wiedzy o gpw i wiedzy o samej spółce. W takich momentach się uaktywniam. 24h to ty pracujesz na zmywaku, ja nie muszę. A dlaczego? A wiesz skąd mam nick RED? Znasz CD Projekt RED? Kiedy ja kupowałem Optimusa (zaufałem nowym szefom i uwierzyłem w strategię z grami) i sprzedałem jako CD Projekt RED ty jeszcze wtedy siedziałeś w szkolnej ławce, oślej ławce.
Kto z was napisał jakąkolwiek analizę spółki Braster?? NIKT!

I pokaż mi chłopczyku mój wpis, że BRASTER TO BANKRUT.

Czekam do poniedziałku. Jeżeli nie znajdziesz ZAMILCZ NA WIEKI.
AMEN

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
BRASTER -4,92% 0,58 2023-05-04 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.