Zarząd Pharmeny totalnie sobie nie radzi. ONCO zawarł umowę opcyjną na inhibitory nieujawnionego białka, które w modelach zwierzęcych potwierdziły działanie przeciw-włóknieniowe. https://www.bankier.pl/wiadomosc/ONCOARENDI-THERAPEUTICS-S-A-Zawarcie-opcyjnej-umowy-na-licencje-wylaczna-z-University-of-Michigan-i-Michigan-State-University-oraz-odtajnienie-opoznionej-informacji-poufnej-8296728.html
wuju, nie ma co się podniecać przecież Pharmena sprzedaje swoje produkty w Chinach od kilku lat na chińskiej platformie Mall pamiętam jak kilka lat temu Pharmena się chwaliła w komunikatach: - PHARMENA S.A.: Zawarcie umowy na wyłączną dystrybucję produktów w Chinach, Hong Kongu, Makao oraz na Tajwanie - PHARMENA: Podpisanie umowy na dystrybucję produktów na rynku Emiratów Arabskich i Omanu - PHARMENA: Podpisanie umowy na dystrybucję produktów w Kuwejcie - PHARMENA: Podpisanie umowy na dystrybucję produktów w Korei Południowej - Zarząd Pharmena S.A. informuje, że w dniu 24 marca 2017 Spółka podpisała umowę dot. wytwarzania gotowych produktów dla podmiotu mającego siedzibę w Dhaka, Bangladesz pod jego marką własną (tzw. „private label”). Produkty w pierwszej kolejności będą sprzedawane w krajach Bliskiego Wschodu, a docelowo mają być dystrybuowane na 49 rynkach na świecie nie chce mi się przeglądać dalszych stron z komunikatami. było tam jeszcze o chińskiej platformie Mall i innych krajach świata.
iwuju powiedz mi czy widać to w wynikach sprzedaży produktów Pharmeny? no bo coś kurs tego nie pokazuje.
wuju, nie ma co się podniecać. szukaj innych sensacji - może coś o uszkodzeniach śródbłonka?
przecież Pharmena sprzedaje swoje produkty w Chinach od kilku lat na chińskiej platformie Mall pamiętam jak kilka lat temu Pharmena się chwaliła w komunikatach: - PHARMENA S.A.: Zawarcie umowy na wyłączną dystrybucję produktów w Chinach, Hong Kongu, Makao oraz na Tajwanie - PHARMENA: Podpisanie umowy na dystrybucję produktów na rynku Emiratów Arabskich i Omanu - PHARMENA: Podpisanie umowy na dystrybucję produktów w Kuwejcie - PHARMENA: Podpisanie umowy na dystrybucję produktów w Korei Południowej - Zarząd Pharmena S.A. informuje, że w dniu 24 marca 2017 Spółka podpisała umowę dot. wytwarzania gotowych produktów dla podmiotu mającego siedzibę w Dhaka, Bangladesz pod jego marką własną (tzw. „private label”). Produkty w pierwszej kolejności będą sprzedawane w krajach Bliskiego Wschodu, a docelowo mają być dystrybuowane na 49 rynkach na świecie nie chce mi się przeglądać dalszych stron z komunikatami. było tam jeszcze o chińskiej platformie Mall i innych krajach świata.
wuju powiedz mi czy widać to w wynikach sprzedaży produktów Pharmeny? no bo coś kurs tego nie pokazuje.