• Kolorowe listy Autor: ~mike75 [188.47.54.*]
    www.youtube.com/watch?v=LWGQfjRbLLs

Tak, MOI UKOCHANI PISOWCY - wysłałem już mój kolorowy list do KE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Swoją drogą ładna piosenka Ireny Woźniackiej jednocząca ludzi - pomyślcie Pisowcy co Wy zrobiliście, żeby jednoczyć ludzi? Wasze wspólne hasła to na przykład: uchodźcy są niebezpieczni, LGBT może zniszczyć rodzinę itd... Czy w tym przejawia się miłość i poczucie obrony każdej jednostki - nawet tej najsłabszej - przed złem? Choćby przed taką wojną?
    Tylko przez przypadek nie wysyłajcie tam na Ukrainę swoich niezwyciężonych Mig - one i tak nic nie zmienią - a WY ( i przez Was Naród Polski ) jesteście na czarnej liście Putina - i pamiętajcie Pisowcy, że w razie wojny światowej ( bo Chiny będa po stronie Rosji ) może i z Rosji nie zostanie nic - ale przedtem nie będzie już Polski i Narodu Polskiego - więc uczcie się MOI UKOCHANI PISOWCY od Pana Orbana - on faktycznie chroni swoich obywateli z każdej strony i z każdym dobrze żyjąc, również z Putinem i CHinami ( a Wy tam się ze wszystkimi skłłóciliście i poobrażaliście prawie wszystkich - poza USA, gdzie nadal jesteście ich pieskiem choć jak pokazał przykład TVN nie zawsze tylko pieskiem ).
  • Re: Kolorowe listy Autor: ~mike75 [188.47.54.*]
    Ogólnie - MOI UKOCHANI PISOWCY - proponowałbym Wam podkulić ogon, za bardzo się nie rzucać ( Wy i tak za dużo nie możecie, to nie to samo co niszczenie polskiej demokracji - z tym Wam łatwo poszło ) - i czekać na rozwój wypadków.
    Dla USA - scenariusz wojny w Europie z podniszczeniem Rosji i UE, a przy okazji CHin - jest pewnie korzystny - oni bez wahania Polaków sprzedadzą jeśli to będzie to w ich interesie narodowym.
    Przyjmujcie uchodźców z Ukrainy ( choć raz mnie zaskoczyliście pozytywnie ), bo to nasi bracia - każdy człowiek jest zresztą bratem drugiego człowieka, nie powinno tu być sztucznego dzielenia wg Kaczora czy Rydzyka na różne kategorie ludzkie. I żaden człowiek w potrzebie nie powinien zostać sam. Ale w wojnę się za bardzo nie wtrącajcie, bierzcie przykład z mądrego człowieka, Pana Orbana!

• Re: Kolorowe listy Autor: ~mike75 [188.47.54.*]
    Idea Bank począwszy od planu Zdzisława - już nie był bankiem na zasadach rynkowych....
    Wiecie - MOI UKOCHANI PISOWCY - to co napisałem do KE ( mam odpowiedź bezpośrednio od szefowej tej KE, Pani Mairead Mc Guiness - żeby się nie bać napisać prawdy ) - włożyłem w to pismo część mojej nieśmiertelnej duszy....
    A znacie MOI UKOCHANI PISOWCY to ( uciekali, uciekali - ale w wykonaniu Małej Armii Janosika ):
    www.youtube.com/watch?v=GmIK3SpASeo
[x]
IDEABANK 1,15% 1,59 2020-12-30 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.