Szkoda każdej ofiary wojny - ale co WY Pisowcy zrobiliście, żeby do wojny nie dopuścić? Otoczyliście razem z NATO Rosję ( NATO - który tak naprawdę jest paktem wymierzonym przeciw Rosji i Chinom ) i co Putin miał zrobić? On się desperacko teraz będzie bronił - może to się skończyć końcem nie tylko Ukrainy czy Rosji ale końcem całego Świata - i jak tam Pisowcy, jesteście z siebie dumni szerząc nienawiść na lewo i prawo?
Wygląda na to, że akcje Idei Bank - gdzie oczywiście wbrew Prawu mnie i innych 70 tys. Polaków oszukaliście - to mały pikuś. Ja tam MOI UKOCHANI PISOWCY śmierci się nie boję - ale to chyba Wy prowadzicie Naród za rękę.... I w 100 % oczywiście wierzę w Waszą "lojalność i uczciwość" ( której oczywiście nie macie - czy strach już Was dopadł??????).
I dodam jeszcze jedną rzecz - myśleliście już Pisowcy, że jesteście niezniszczalni - mając prezydenta, parlament, rząd, sądy i zmanipulowane społeczeństwo, które ładnie skłóciliście ze sobą - to co się dzieje jest już ponad Wami - to jest też ponad Narodem Polskim - gdyż w jednej chwili 40 mln Polaków może zostać unicestwionych. I jak ich chronicie? NIenawiścią? A może przejść do innej broni, która nazywa się miłość - na nawrócenie nigdy nie jest za późno!
Olbrzymia szkoda każdego dziecka, kobiety, mężczyzny - i pomyśleć, że Słowianie w imię NATO zabijają siebie nawzajem! Ja Ameryce nie wierzę - Amerykanie na Hiroszimę i Nagasaki zrzucili bomby atomowe doprowadzając do niewyobrażalnego cierpienia ludzkiego - Rosjanie tego nie zrobią! Bronią strefy swoich wpływów i pokazali czerwoną linię - tej wojny można było uniknąć!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
I powiem czemu straty rosyjskie są duże - bo nie chcą zabijać cywilów! W Wietnamie "nasi przyjaciele" Jankesi zrzucali bomby napalmowe niszcząc i paląc wszystko ( ich cel - zniszczyć bodajże 100 cywilnych Wietnamczyków, żeby zaoszczędzić życie jakiegoś tym nic niewartego Jankesa ) - nikt z nich nie został przestąpcą wojennym ! A powinien! A WY PISOWCY - uważajcie kogo uważacie za przyjaciół! Jeden kłamca może łatwo oszukać drugiego kłamcę - ucierpi na tym NARÓD POLSKI -Wy tam sobie bez odpowiedzialności uciekniecie zostawiając zwykłych Polaków!
Boli mnie to osobiście - ale nie mam na to wpływu - można bylo z Putinem i Chinami się dogadać wcześniej - teraz już jest pozamiatane, a kawałek nienawiści - ucząc się od Amerykanów - dorzucili Pisowcy ( oni nie mają wpływu na sytuację międzynarodową a się rzucają, ale maksymalnie pół procenta bym im dał przez ich nienawiść)
I MOI UKOCHANI PISOWCY - jeśli Świat przetrwa - to nie Ameryka będzie zwycięzcą za powiedzmy około 10 lat! Jak zwykle się pomyliliście! Ale czego od Was Nieudacznicy oczekiwać? Pozdr. dla Polskiego Bezładu!
Oj MOI MALI UKOCHANI PISOWCY! Skoro myśleliście, że wbrew prawu możecie zdeptać firmę ( IDEA BANK ) czy też człowieka ( Leszek Czarnecki ) to też cały świat należy do WAS! I nikt w Polsce nie może się Wam przeciwstawić, bo macie wszystko pod kontrolą!!!!!!!!!!!!!!!!!! To co się dzieje na świecie - jest ponad nawet Narodem Polskim - a Wy go chronić ani nie umiecie ani nie potraficie - manipulacja prawdą tu nie wystarczy!!!!!!!!!!!!!!