• Zaczynamy ? Autor: ~Amator [62.122.114.*]
    Zaczynamy? Nie było mnie dość długo na tym forum. I myśle ze pora się już pojawić. Niedługo ruszamy mam nadzieję ze nikt się nie wypruł z akcji bo patrząc na rynek można zwątpić. Wszystko rośnie a tu spada, ale miejmy nadzieję ze to się już kończy :)
  • Re: Zaczynamy ? Autor: ~Baska [5.184.197.*]
    Mam nadzieje bo byłam blisko sprzedania ale może jeszcze potrzymam skoro maja byc wzrosty ?
  • Re: Zaczynamy ? Autor: ~Amator [62.122.114.*]
    Myślę ze Pan Szumowski czyta czasem forum i pokaże ze jest z nami :)
  • Re: Zaczynamy ? Autor: ~Wielki_Gatsby [5.173.16.*]
    Spadek z 80 na 30. Chyba szumowski juz bardzo dosadnie pokazal gdzie ma kurs i przez to akcjonariuszy. A wszystko sie dzieje przy "super" umowie i neutralnym otoczeniu
    Oj widzę nowe twarze na forum. Dzień dobry Panu. Szybki zbyt duży wzrost musi spowodować głęboki spadek - naturalna kolej rzeczy. Jest to poziom z którego kurs powinien powoli z czasem odbijać. Mam nadzieję ze teraz będzie to powolny wzrost taki jak powinien być żeby 100zl osiągnąć do końcu roku.
  • Re: Zaczynamy ? Autor: ~Rad [83.31.215.*]
    Miejmy nadzieje. Skąd ten powrót na OAT? Byłeś wcześniej i sprzedales, teraz wracasz? Jak prognozujesz najbliższe tygodnie i miesiące?
    Byłem i jestem oczywiście nie naganiając i nie mędrkując wydaje się ze doszliśmy już do ściany i fundy robią wymianę. Już nie ma kto oddawać bo wszyscy niecierpliwi już dawno wyszli. Boje się tylko jednego żeby to nie wystrzeliło znowu tylko żeby szło sobie powoli do góry tak profesjonalnie.
  • Re: Zaczynamy ? Autor: ~Pioter [31.61.175.*]
    Skąd przekonanie, że trend się niedługo odwróci? W sumie do domknięcia luki już niedaleko, to i trend może się odwrócić w jakiś boczniak znów... Gdzie są płatności od Galapagos ktoś wie? Powiem szczerze, że mam chęć jutro wywalić i pospekulowac na fali zbrojeniówki, po czym wrócić tu. Przez kilka tygodni myślę, że niewiele się zmieni...
    No cóż zebys nie żałował jak nagle zobaczymy 4 z przodu oczywiście przy dwucyfrowej wycenie :)
  • Re: Zaczynamy ? Autor: ~Pioter [89.72.54.*]
    W takim razie powiedz proszę, czy oczekujesz takiej wyceny po prostu w tym roku, czy masz przeczucie, że to kwestia paru dni/tygodni?
    Po prostu widzę ze już nie ma kto oddawać akcji ze to jest sztucznie zaniżony kurs na odbiór. I w zasadzie dociskają i dociskają ale już nic nie wycisną. I tyle pytanie czy już przerzucili z wora do wora żeby mogło wystrzelić do góry. Nie podam dokładnie dnia nie jestem wróżką ale myśle ze jesteśmy blisko jakichś rozstrzygnięć.
  • Re: Zaczynamy ? Autor: ~arco [195.47.201.*]
    oczywiscie, tylko, że te tezy słyszymy od miesięcy - kwartalów .... moze ktos zrobi zestawienie najgorszych społek od roku - dwóch....pierwsza dziesiątka czy nawet podium? a Szumowski zadnego forum nie czyta, swoje zarabia a kurs go interesuje tyle co nasze wypociny - o przepraszam - analizy.... Będzie płatnosc - będzie wrozst...
  • Re: Zaczynamy ? Autor: ~Pioter [31.61.160.*]
    I ile wzrośnie po płatności? 20%? Jak spadliśmy już z 80 na 26... Może za 5lat znów się coś zadzieje.
    Nareszcie wywalają na maksa. I o to chodziło ciśnienie poszło dołek bliziutko Panowie. Ja dobrałem i czekamy, a ujadaczom mówimy stanowcze NIE :)
  • Re: Zaczynamy ? Autor: ~arco [195.47.201.*]
    którym konkretnie?
  • Re: Zaczynamy ? Autor: ~Jam [46.134.67.*]
    I jak na tej zbrojeniówce? Sukcesy jakieś?
    Nie wyszedłem niestety stąd rano... Witamy 20zl niedługo.
  • Re: Zaczynamy ? Autor: ~Jsm [46.134.67.*]
    Czy przypadkiem mie masz rodziny w Rosji? Tak to brzmi jakbyś miał.
    Rodzina w Rosji bo oat spada? A mózg kolega ma czy tylko sieczkę?
  • Re: Zaczynamy ? Autor: ~Daro [188.33.240.*]
    Cieszę się że kolega się pojawił i wlał na to forum trochę otuchy :) a kurs -8% właśnie. Może jeszcze ktoś się pojawił i dlatego tak spadło ?
    A czy to forum zna spółkę Merlin ? Która tez jest już na dnie? Pytam z ciekawości/sondaż czy jest popularna czy raczej nie lubiana przez inwestorów?
  • Re: Zaczynamy ? Autor: ~Daro [188.33.248.*]
    Obyśmy nie podzielili jego losu :)
    Czy jutro utrwalimy wzrost ? :)
  • Re: Zaczynamy ? Autor: hiobownik [5.173.140.*]
    Też jestem bardzo ciekaw dzisiejszej sesji,ciekawi mnie czy ten trend będzie się utrzymywał czy to tylko podbitka
    Bardzo ładny dzień zapowiada się w poniedziałek. Zobaczymy czy taki będzie rzeczywiście :)
    Chociaż z drugiej strony wcale tak nie musi. Jestem bardzo ciekawy jutrzejszej sesji na OAT.
    Pięknie, bardzo ładny wzrost. Oby tak dalej.
    Ależ tu troli
    Gratuluję tym którzy wytrwali ciężką próbę i są dalej na pokładzie.
  • Re: Zaczynamy ? Autor: ~Hmm [45.159.164.*]
    Dziękuję!
[x]
MOLECURE -1,41% 5,60 2026-05-08 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.