Zaczynamy? Nie było mnie dość długo na tym forum. I myśle ze pora się już pojawić. Niedługo ruszamy mam nadzieję ze nikt się nie wypruł z akcji bo patrząc na rynek można zwątpić. Wszystko rośnie a tu spada, ale miejmy nadzieję ze to się już kończy :)
Spadek z 80 na 30. Chyba szumowski juz bardzo dosadnie pokazal gdzie ma kurs i przez to akcjonariuszy. A wszystko sie dzieje przy "super" umowie i neutralnym otoczeniu
Oj widzę nowe twarze na forum. Dzień dobry Panu. Szybki zbyt duży wzrost musi spowodować głęboki spadek - naturalna kolej rzeczy. Jest to poziom z którego kurs powinien powoli z czasem odbijać. Mam nadzieję ze teraz będzie to powolny wzrost taki jak powinien być żeby 100zl osiągnąć do końcu roku.
Byłem i jestem oczywiście nie naganiając i nie mędrkując wydaje się ze doszliśmy już do ściany i fundy robią wymianę. Już nie ma kto oddawać bo wszyscy niecierpliwi już dawno wyszli. Boje się tylko jednego żeby to nie wystrzeliło znowu tylko żeby szło sobie powoli do góry tak profesjonalnie.
Skąd przekonanie, że trend się niedługo odwróci? W sumie do domknięcia luki już niedaleko, to i trend może się odwrócić w jakiś boczniak znów... Gdzie są płatności od Galapagos ktoś wie? Powiem szczerze, że mam chęć jutro wywalić i pospekulowac na fali zbrojeniówki, po czym wrócić tu. Przez kilka tygodni myślę, że niewiele się zmieni...
Po prostu widzę ze już nie ma kto oddawać akcji ze to jest sztucznie zaniżony kurs na odbiór. I w zasadzie dociskają i dociskają ale już nic nie wycisną. I tyle pytanie czy już przerzucili z wora do wora żeby mogło wystrzelić do góry. Nie podam dokładnie dnia nie jestem wróżką ale myśle ze jesteśmy blisko jakichś rozstrzygnięć.
oczywiscie, tylko, że te tezy słyszymy od miesięcy - kwartalów .... moze ktos zrobi zestawienie najgorszych społek od roku - dwóch....pierwsza dziesiątka czy nawet podium? a Szumowski zadnego forum nie czyta, swoje zarabia a kurs go interesuje tyle co nasze wypociny - o przepraszam - analizy.... Będzie płatnosc - będzie wrozst...