• A world without love Autor: ~mike75 [188.47.98.*]
    www.youtube.com/watch?v=v_lJPUKTchI&list=RDMM&index=22

Gdybyście jednak Pisowcy - wygrali drogę agresji - i ponownie atakowali choć jednego z moich psów!
    Wtedy dopiero zareaguję! Jeśli skrzywdzicie nieuczciwe jednego człowieka lub psa lub inne zwierzę - zareaguję! Ze szczególnym miejscem - IDEA BANK - bo tu mnie osobiście bezprawnie uderzyliście!
  • Re: A world without love Autor: ~mike75 [188.47.98.*]
    Powyższy tekst nie ma nic wspólnego z Leszkiem Cz. - co Wy Pisowcy myślicie? Że Polacy nie myślą?
    I powiem szczerze - nie mam nic wspólnego z LC - z jednej strony jestem zły na niego, z drugiej strony - wiem, że to nie jego wina ale Pisowcy specjalnie bardzo długo myśląc właśnie taką pułapkę przygotowali na zwykłych Polaków ( nieświadomie - oni celowo tego nie zrobili ).
    To uczciwy Pisowiec Pinokio - zaniżył transakcję sprzedaży ziemi ( on akurat nie jest biedakiem - czy on wie, że oszukał zwykłych obywateli?) ? Premier Państwa Polskiego - który jest kłamcą? To w co ja mam wierzyć?
    Ja to przetrwam - czy żywy czy martwy - do KE trafi moja opinia - i wiem, że uczciwi Obywatele RP wygrają! Nie mam wobec tego żadnych wątpliwości!
    Poza tym - pozdr. dla Prezesa Skiby ( on się też nawróci - ale wykorzystując jego góralski umysł musi to wszystko głęboko przemyśleć).
    Nadal nie rozumiem... Tam jest KNF i BFG - i jak rozumiem pod względem uczciwości ludzkiej to są generałowie RP ( finansowi ) - mi jako skromnego Polakowi byłoby wstyd - jestem patriotą! Ale nie mogę milczeć....
[x]
IDEABANK -0,13% 1,59 2020-12-30 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.