• Jedziemy w góry!! Autor: ~Optymista [83.28.235.*]
    Co miało się wydarzyć złego to już za nami, teraz tylko droga na północ i nic nas nie powstrzyma.
    Ja zaczynam akumulację.
    Spółka ma know-how jakiego nie ma nikt w Polsce, potrafią robić pieniądze i jeszcze dadzą nam zarobić!!!
  • Re: Jedziemy w góry!! Autor: ~Marta [188.147.101.*]
    A kto w spółce będzie sprzedawał kredyty??? Prezes???
  • Re: Jedziemy w góry!! Autor: ~Gracz [31.61.230.*]
    Zastanawiałem się kto jest docelowym inwestorem dla tej spółki i właśnie swoją "akumulacją" mnie oświeciłeś. A rozwiążesz taka zagadkę? Firma ma know-how jak sam pięknie napisałeś po angielsku i teraz pytanie, jeżeli firma zwalnie wszystkich i nikt nie pracuje, co się dzieje z know-how? A jeżeli to za trudne to inna zagwostke, czy know-how przypisujemy do firmy czy do ludzi? I ostatnie pytanie dla chętnych, jeżeli know-how jest nieopatentowanej i powszechnie znane to daje jakąkolwiek przewagę konkurencyjną.
  • Re: Jedziemy w góry!! Autor: ~rampampam [77.252.45.*]
    Tej firmy już nie ma. Zostały długi, niespłacone faktury, jakiś majątek poniżej długów codziennie wart mniej i mniej. Szkoda, ale teraz Ci co tą firmę faktycznie rozsadzili porozjeźdzali się do konkurencji, najwięcej ich w Notusie, ciekawe jak szybko zrobią Opena bis.
    Pamiętajmy o tym że firma nie upadła bo przyszła Tomicka, ona nie potrafiła zarządzać i kompletnie się do tego nie nadawała,, nie wiem jak można kogoś takiego obsadzić jako prezesa, jednak kto by nie przyszedł to tylko mógłby przedłużyć agonię zrobioną przez poprzednie ekipy.
  • Re: Jedziemy w góry!! Autor: ~Da [89.72.23.*]
    Nie zrealizowali misji na 1MM, komunikat z dziś. Jutro będą pisać, że to dobre info :-) Śmiech przez łzy
  • Re: Jedziemy w góry!! Autor: ~Kto_pyta_nie_błądz [46.187.235.*]
    Na co czeka sąd???
    Czasami od złożenia wniosku do zatwierdzenia upadlosci przes sąd mija tydzień,a czasami dlugie miesiące,tutaj juz 2.
    Czy daty wyroków się w sądach kupuje czy jak to działa?
    Ktos ma jakieś pomysły?
  • Re: Jedziemy w góry!! Autor: ~Gracz [31.61.230.*]
    Było tu paru propagandzistów co by potrafili opisać na forum że nie wykupione obligacje na 0,9mln to pozytyw, ale coś ucichli a można by się pośmiać czytając coś w stylu "skoro nie zapłacili tzn ze zaoszczędzili" albo "teraz jazda na północ na 5pln bo mają no how jak nie płacić długu" lub "prezes Krawczyk jest fachura on to ogarnie i posprząta"
[x]
OPENFIN 0,00% 0,05 2023-02-02 15:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.