Ja tam trolu dobieram jak zejdzie na 3. 100k jeszcze mam na zakupy. I nie sprzedam ani jednej poniżej 12.
A ty troluj dalej. Leszcze co sprzedają będą płakać za niedługo.
Paradoks goni paradoks bo teoretycznie, że ktoś sprzeda, bo mu przyjdzie do głowy, ze to co mowie, o 2 zl to hipotetyczna prawda, i sprzeda ze strata, i taki ojo 00 misio i gruby sobie odkupią po taniości...
to czemu na mnie najeżdżają skoro z tego skorzystają... eh ja jestem trollemM ? pf
Ile masz akcji prawy ?
Wyjaśnimy kto jest jak ty to mówisz naganiaczem a kto jak Ty próbuje manipulować informacjami wpływając na kurs w celu jego zaniżenia
No dawaj manipulancie
@prawy Tak czytam te twoje wypociny i dochodzę do wniosku, ze mam do czynienia z dzieciakiem, który robi co może czyli na swoim niskim, infantylnym poziomie by zrobić z tego forum śmietnik. Nie mam pojęcia po co to robisz i to w takiej częstotliwości ale wiem jedno, ta dziecinada potrwa maksymalnie do 21 marca 2022 czyli ukazania się raportu. Tam liczby obronią się same i twoje szczekanie osiedlowego burka będzie tylko wspomnieniem. Przypomijam 21.03.2022, do tego czasu najlepiej sobie odpuścić forum bankiera, niech sami bawią się w tej piaskownicy.
Nie lubię się powtarzać ale zrobię to ostatni raz, roczny raport jest dobry, oczywiście dla laika,który patrzy tylko na zysk netto jest tragedią bo jest wykazana strata ale to są uroki księgowości. Niepodważalnym faktem jest to,że spółka ma 4 mln PLN na funkcjonowanie w tym prawie 3mln czystej gotówki i resztę w należnościach. Za chwilę wyjdzie wersja konsolowa Succubusa, Agony w wersji VR plus jeszcze w tym roku nowy projekt Succubus XVR. Jeśli postanowili wrzucić wszystkie koszty do tego raportu to odpowiedź sobie sam jak będą wyglądały liczby w następnych czyli pozbawione kosztów? W sumie to retoryczne pytanie bo twoja obecność tutaj u na innych spółkach ma jeden cel-trollowanie w czystej postaci tylko nicki zmieniasz ale IP pozostaje znajome. Ja jestem spokojny o tą spółkę,powiem więcej planuję powiększać pakiet jeśli kurs jeszcze się obniży i na mnie te infantylne zaczepki nie działają ale może na mniej doświadczonych inwestorach zrobisz jakieś wrażenie. Chwilowo jest stagnacja na kursie i to jest fakt ale z każdym dniem jesteśmy bliżej informacji o postępach pracy i samych premier więc do czasu :)) p.s. za dwa dni kolejny newsletter,zobaczymy co w trawie piszczy :))
Prawy ale żeś im zamknął usta tym swoim postem. Piękny. Teraz zakładają nowe nicki kupują po 2.50. I nowa nagonka ,teraz będą pisać że 3 złote wkrótce.
Arbeiter nie licz trolu na to. Ja mam trzymam i dokupuję. Twoje wpisy mam głęboko. Leszcze oddają albo wręcz ktoś specjalnie zaniża kurs żeby tanio kupić bo spółka jest przyszłościowa. Bujaj
Plaway dał dla ojo 50 gorszy od wpisu. Żeby nie zjechało do 2 zł. I koleś pisze ile wlezie. Raz sam sobie zadawał pytania i sam pod innym nickiem sobie odpowiadał. Wniosek jest jeden, wkrótce pojawi się post rozmieniamy 2 zł.
Ha ha ha ha ha. Dobry jesteś. Jedyny trol. Komu płacą temu płacą. Ale mi to zwisa twój troling. Jak ktoś się łapie na to to jego sprawa. Ode mnie nie dostaniesz ani 1 akcji
Ale mamy inwestorów,jeden szczekający burek,który pisze więcej niż posiadacze akcji,naturalnie robi to bardzo prymitywnie ale to nie ważne przecież,ważne by pisać tak jak zaplacili. W sumie to naszła mnie refleksja czy to nie jest jakiś wynajęty troll by za wszelke cenę zbic kurs bo to aż niemożliwe by spolke,która sie rozwija ma kasę,zarabia cały czas i ma dwie gry na zaawansowanym etapie tak dołować. Zrozumiałbym gdyby to była jakaś gowniaana spółka bez zysków z grożącą emisją itd ale tutaj gdzie spółka w żaden sposób nie jest zagrożona a wręcz przeciwnie radzi sobie wyśmienicie. Podsumowując niech reszta panikarzy i spekulantów odda akcje spółdzielni i wracamy do wzrostów.
To forum ma jakiś wpływ na mniej doświadczonych inwestorów,po to trolle to robią by wzbudzić wątpliwości,arbiter to typowy prymityw i hipokryta najpierw pisze,że spółka nie warta uwagi,szkoda na nia czasu i srodkow a w 5 minut odpowiada na każdy wpis,to trzeba być bezkręgowcem. Z drugi3j strony wystarczy przeczytać kilka jego wpisów by wyrobić sobie o nim opinię,niektórzy za parę groszy zrobią wszystko.
Chyba masz klapki na oczach kolego. To wy pod różnymi nickami nieraz o tym samym ip, Naskakujecie na każdy post który nie zachwala spółki. Ja jestem sam , piszę fakty. I mam sprawdzone prognozy. Wy to. Mitomani po 12 zł za akcję będziecie oddawać.haha. Tyle w temacie.
Żebyś się doczekal, ale kurs jest śmieszny patrząc jakie gry robia i co planują. Nie wspominając jakie podmioty w akcjonariacie dokupowaly w okolicy 3. Pozdrawiam