Nie lubię się powtarzać ale zrobię to ostatni raz, roczny raport jest dobry, oczywiście dla laika,który patrzy tylko na zysk netto jest tragedią bo jest wykazana strata ale to są uroki księgowości. Niepodważalnym faktem jest to,że spółka ma 4 mln PLN na funkcjonowanie w tym prawie 3mln czystej gotówki i resztę w należnościach. Za chwilę wyjdzie wersja konsolowa Succubusa, Agony w wersji VR plus jeszcze w tym roku nowy projekt Succubus XVR. Jeśli postanowili wrzucić wszystkie koszty do tego raportu to odpowiedź sobie sam jak będą wyglądały liczby w następnych czyli pozbawione kosztów? W sumie to retoryczne pytanie bo twoja obecność tutaj u na innych spółkach ma jeden cel-trollowanie w czystej postaci tylko nicki zmieniasz ale IP pozostaje znajome. Ja jestem spokojny o tą spółkę,powiem więcej planuję powiększać pakiet jeśli kurs jeszcze się obniży i na mnie te infantylne zaczepki nie działają ale może na mniej doświadczonych inwestorach zrobisz jakieś wrażenie. Chwilowo jest stagnacja na kursie i to jest fakt ale z każdym dniem jesteśmy bliżej informacji o postępach pracy i samych premier więc do czasu :)) p.s. za dwa dni kolejny newsletter,zobaczymy co w trawie piszczy :))