Na Walnym w ostatni dzień lutego'22 rysuje się scenariusz zgody i porozumienia.
Niech weźmie tę prognozę jak gałązkę oliwną Bertrand Le Guern i Akcjonariusz Petrolinvest. Dla dobra sPolki i kapitału polskiego.
Pozdrawiam Wszystkich Serdecznie.
Dnia 2022-02-15 o godz. 18:48 ~deli_deli napisał(a): > Na Walnym w ostatni dzień lutego'22 rysuje się scenariusz zgody i porozumienia. > > Niech weźmie tę prognozę jak gałązkę oliwną Bertrand Le Guern i Akcjonariusz Petrolinvest. Dla dobra sPolki i kapitału polskiego. > > Pozdrawiam Wszystkich Serdecznie. > >
Na Walnym w ostatni dzień lutego'22 rysuje się scenariusz zgody i porozumienia. Niech weźmie tę prognozę jak gałązkę oliwną zamroczony Ryszard Małecki i jego zamroczeni przyboczni. Dla dobra spółki i kapitału polskiego. Pozdrawiam Wszystkich Serdecznie.
Dnia 2022-02-16 o godz. 11:14 ~Johnny napisał(a): > chrzanowski vel. modliszka już tu przyszedł bredzić? Żabie trolle niech sobie same ze sobą piszą, a nie tu na normalnych wątkach.
////////////// rozumiem, że takowego scenariusza brak. Nawet chęci do jego inicjacji? To raczej źle
Ja wiem czy tak źle? Zawsze możesz się z żabą i krokiem pojednać jak chcesz, to będziesz mieć wtedy kolejny wniosek o upadłość, a jak zostanie oddalony, to opowiadanie bajek przez następne dziesięć lat.
To jest forward, tak. Jak ktoś Ci gada bzdury naście lat i nigdy nic się nie sprawdza a wręcz jest odwrotnie niż mówi to w końcu takich ludzi przestaje się słuchać. Można zacząć słuchać w momencie uwiarygodnienia ale tutaj są potrzebne niezbite fakty a nie palcem po wodzie pisane umowy z warunkami zawieszającymi. Czyli napisze Wam wprost bo inaczej nie zrozumiecie gruba dywidenda a jak nie ty wypier...ać.
Rysuje się od 12 lat scenariusz wiesz co może jak któremuś krzywda by się stala głośno by się zrobiło pieniądze by się znalazły i afera by miała swój koniec
Przeciez wiadomo, se ta holota po obu stronach sie berzie klucic do smierci i o to chodzi tutaj. Akcjonariat to beda umierac na schodach na walne jeszcze w 2030 roku buhahha
Dnia 2022-02-16 o godz. 19:36 ~Student napisał(a): > Przeciez wiadomo, se ta holota po obu stronach sie berzie klucic do smierci i o to chodzi tutaj. Akcjonariat to beda umierac na schodach na walne jeszcze w 2030 roku buhahha
Słowo, które podmieniłeś na wulgaryzm jest pisane w tym poście i na tym forum z dużej, pierwszej litery alfabetu.
Każdy ma przed sobą schody i Walne, na którym kiedyś będzie się rozliczał z niesegregowanych myśli w głowie. Oczekuję samokorekty.
Prawidłowa forma stylistyczna w języku Polskim to „dużą literą”. „Z dużej litery” to polonista nie miałby wątpliwości jak ciebie nazwać. Ja działan proaktywnie jak widzisz
Dnia 2022-02-17 o godz. 12:52 ~deli_deli napisał(a): > Zaimponowałeś mi wiedzą z frazeologii, czy mógłbyś odnieść się do treści ?
Jeśli wyrazisz swój prawdziwy pogląd na sytuację, to raczej nie wywoła to rzeczowej polemiki na argumenty, ale zostaniesz okrzyknięty czyimś trollem. Ma to sens?
Zaciekle bronisz ludzi, którzy przez ponad dekadę oszukiwali nas, okłamywali, (sto metrów do ropy, emisje na oprobowanie odwiertu, sprzedaż Emby, itd) w końcu nas okradli (wyprowadzenie ze spółki farm wiatrowych) i oczekujesz że będziemy z nimi merytorycznie dyskutować ?
Dnia 2022-02-17 o godz. 17:12 ~matematyka napisał(a): > Zaciekle bronisz ludzi, którzy przez ponad dekadę oszukiwali nas, okłamywali, (sto metrów do ropy, emisje na oprobowanie odwiertu, sprzedaż Emby, itd) w końcu nas okradli (wyprowadzenie ze spółki farm wiatrowych) i oczekujesz że będziemy z nimi merytorycznie dyskutować ?
Broni bo to jeden z troliii zaby jest ,który myśli że dzięki temu coś ugra dla siebie! ale spokojnie rozliczymy i ich za ich czyny i to na dniach .A wtedy zobaczymy czy będa bronić tych złodzieji jak staną przed sądem i Akcjonariuszami .
Spróbuj odpowiedzieć Realisto. Bez prawdy aż do bólu nie ma mowy o pojednaniu. Zostało nam 11 dni jakem deli deli. Bez szczerej wymiany moją prognozę diabli porwą.
Deli, zobacz, jakie zaślepienie przenika z tych wypowiedzi. Ja nikogo nie broniłem, ani nawet nie sugerowałem z kim należy merytorycznie dyskutować, ale stało się tak jak przewidywałem, bo nawet wstrzymując się z przedstawieniem swojego poglądu zostałem uznany za trolla. Wygląda na to, że to towarzystwo siedzi jakby na jakiejś minie i tylko czeka na jakikolwiek ruch aby wybuchnąć i w ogóle nie dopuszcza wymiany opinii, a nawet nie ma mowy, aby ktoś otworzył usta nawet dla zaczęrpnięcia oddechu.
Panowie Real i Deli. Cała ta obrzydliwa, chamska wojna na forum wzięła się od Johnnego, który sprawy PAM broni jak Częstochowy, a jego walka o dobre imię Małeckiego przybrała w jego wykonaniu cechy wręcz OSOBISTEJ wojny religijnej. Jak dodać do tego to, że pisze bardzo prymitywnie używając jednak chwytliwych frazesów które się podobają wielu tutaj akcjonariuszom, którzy nie czują się dobrze w analizowaniu ogólnej sytuacji i tego, czy on pisze głupio czy mądrze - ważne by walić siekierą, to odzywają się ci którzy zaczynają Johnnego (i jemu podobnych z przybocznych Małeckiego) zwalczać za prymitywną urągającą szczątkowej inteligencji propagandę.
PS: Taka ciekawostka. Rozumiem, że czujecie się niekomfortowo bo macie delikatne charaktery, to wyczuć z tekstów. Ja to bardzo to szanuję. Wszędzie tacy są i są potrzebni, np. w stadzie wilków pełnią rolę osobników "γ" (gamma) ciągle podgryzani przez dominantów nie mają krzty agresji i chęci konfrontacji. W społecznościach w rankingu ważności stanowią końcówkę w rozpychaniu się łokciami co nie oznacza braku ważności, pełnią bardzo ważne funkcje, są niezastąpieni w łagodzeniu sporów, są opiekuńczy. Raz oglądałem film dokumentalny o wilczym stadzie gdzie kiedy osobnik "γ" został zabity przez jakieś zwierzę, to wilcze stado nie mogło się pozbierać, było osowiałe przez kilka tygodni. W tym kontekście chyba stwierdzenie o jakiejś "trzeciej drodze" w porozumieniu m-dzy BLG i Maleckim/PAM to raczej Wasze marzenie życzeniowe wynikające z niechęci do konfrontacji, ale ona nie istnieje. Obie strony są już dawno w stanie wojny i możemy tylko czekać na jej wynik, czyli KTO TĄ WOJNĘ PRZEGRA I JAKIE BĘDĄ DLA NIEGO (BLG? PAM?) KONSEKWENCJE PRZEGRANEJ. No i czekać, kiedy Johnnemu zachce się znów chamsko (pod różnymi pdeudonimami) zachować, i czy od kogoś tutaj znów za to dostanie równo w papę.
Coś mi wygląda że wojna Rosyjsko- Ukraińska ma szanse wcześniej się zakończyć niż wojna BLG - Przwedniczący PAM vice. Prezes , Prezes R. Małecki , tylko jakie szanse ma BLG patrząc na utytułowanie Pana Małeckiego , moim zdaniem to P. Małecki bawi się tyko , jak Rosja .
Wraca na forum nurt racjonalny, szczery. Dzięki, bo dzięki niemu wzbogacam portrety głównych postaci dramatu romantycznego (z elementami groteski) pt. Modlitwa z pól Kazachstanu.
Dzika fala Świętej Rzeki będzie udrożniona. Wysoko nad wodą wiatr niesie rozstrzygnięcie krótkoterminowe, globalne na Wschodzie. Czas na przesłanie moje osobiste i Indywidualnych