No to wiemy juz jakie beda. Slabiutenkie. Zaraz 20 zl to bedzie historyczne wspomnienie. Ciekawe czy na następnej konferencji na inwestorzy albo w strefie pojawią się juz tylko nowe panie i naopowiadaja ile to maja pracy ile do analizy i jak to w przyszlosci będzie dobrze. No coz prezes zaoral wlasna spolke a taka wielka diagnostyka na to pozwolila. 16 zl na horyzoncie ale przy tak silnym stabilnym trendzie spadkowym i 10 zl moze chyba niemal za chwile. Ciekawe czy knf zechce sprawdzic kto konsekwentnie wyprzedaje akcje od dawna i jaki ma zwiazek z gx. Moze siedza biurko w biurko i jeden nie kupuje bo wie ze drugi sprzedaje i ze sa do tego wskazania? Jeden siedzi na progu a kasa z drugiego do podzialu? Gx to więcej niz wal. To nauczka.
Bo ja wiem. Walą znow jak za niedawnych zlych czasow. Obawiam się ze brak zakupow i bliskosc historycznego minimum nie zwiastują jutro niczego dobrego. Cos mi sie zdaje że nas oszukali ale przeciez to tylko giełda i tu wszystko jest mozliwe.
Nie kupuja bo nie moga hahahah 4 mln zysku z 4 kw 2020 a tu moze bycbciezko 1 mln i wtedy wskazniki w gore i wszyscy zorinetuja sie ze jest drogo a nie niby tanio i wszystko sie wyjasni i brak zakupw insiderow tez i wszystko niestety
Wiemy o tym od dawna tylko co z tego. Malo to spółek w ktorych insajderzy brali a kurs i tak lecial? Bo bylo im to na rękę. Bo pakietowki to byly elementy większych rozliczen. A my nie mamy jak sie z nimi rozliczyc. Mamy tylko straty na nieplynnym papierze ktorego pies z kulawa noga nawet omija. A jutro wynik i jak nie zobaczę 4m w 4kw to uznam ze mnie grubo oszukano i na zadne obietnice czy zapewnienia juz 3osobowego zarzadu tu juz się nie nabiore. Choc uwazam ze o to im wlasnie chodzilo.
Uważam że po wynikach znaczącej reakcji na kursie nie będzie, jakie by nie były. Wrzucone znowu w piątek po sesji, inwestorzy będą mieli cały weekend z piękna pogoda aby je przetrawić, wątpię aby skłoniły kogoś do drastycznych ruchów. Ta spółka jest niestety longtermowym wozem albo przewozem
Wg mnie rano podadzą. Zeby właśnie nie bylo czasu na myslenie. Moze bedzie parcie na akcje jak wynik dobry. S kto ma robic? Tylko ten co od miesięcy zaniza.