• Succubus sprzedaz 150k Autor: ~Batman [94.254.171.*]
    Zwrot kasy z produkcji 3,8mlnzł raportowali przy 100k. Dwa miesiące później mamy 50k więcej czyli już prawie 6 baniek. + agony ciągle dobrze się sprzedaje

Tak wiem jeszcze podatki trzeba odjąć, ale potem przecież będą też zwroty podatków.

Teraz tylko czekać na konsole i jak consols s. a. Nie spieprza portu to będzie kolejne 6 baniek w 4 miesiące. Zyski za 2022 będą srogie.

Pozdrawiam akcjonariuszy!
  • Re: Succubus sprzedaz 150k Autor: ~rony90 [83.25.24.*]
    Nie powiem - dane z newslettera przebiły moje najśmielsze oczekiwania (i chyba nie tylko moje). Mamy sprzedany 18k Succubusa + 20k płatnych DLC. Do tego kilka tysięcy Agony. Myślę, że w styczniu spółka mogła wygenerować jakieś 800k zł przychodu (ktoś tu szacował przedział 700-900k). Przecież tu nawet bez Succubusa na konsole w samym I kw22 może być na spokojnie ponad 2 mln zł zysku netto (pamiętajmy, że większość kosztów wrzucana jest w zapasy ; stąd w dużym uproszczeniu: przychód - podatki = zysk netto). Pod względem wynikowym Madmind powoli zaczyna wchodzić na średnią półkę NewConnect, obok takich spółek jak SimFabric czy Drago (zbliża się też do notowanego na rynku głównym Big Cheese).

A wycena? Myślę, że jak rynek zobaczy raporty za IV kw 21 i przede wszystkim za I kw 22 to kurs pójdzie w odpowiednim kierunku. Po informacjach ze stycznia za sensowną kapitalizację uważam przedział 90-120 mln zł.
  • Re: Succubus sprzedaz 150k Autor: ~Grubu40 [46.204.21.*]
    Podbijam !!!!
    Mądry wątek
  • Re: Succubus sprzedaz 150k Autor: ~Grubu40 [46.204.20.*]
    Podbijam ponieważ jak jakiś poważny inwestor przeczyta inne wątki to ucieknie , za chwile pewnie ktoś napisze że poważni ludzie nie sugerują się forum ale wg mnie wcale tak nie jest i mogę przytoczyć kilka przykładów
  • Re: Succubus sprzedaz 150k Autor: ~Geralt [46.204.80.*]
    Owszem poważny lub mniej poważny inwestor mógłby tutaj trafić, ale inwestycja jest obarczona bardzo dużym ryzykiem:
    - widać potencjał, ale produkty są niedopracowane,
    - tematyka jest mało oryginalna,
    - stylistyka obiektywnie odrażająca.
    Ok, zakładając, że jednak jest nisza, która poszukuje takich doznań, bo skoro jest sprzedaż.. to powstaje pytanie, czy ta sprzedaż nie jest pompowana przez jakiegoś animatora i kolejne pytanie, jak się zachowają akcjonariusze, jak już odpowiednio podpompują cenę akcji za pomocą pozyskanych inwestorów?
  • Re: Succubus sprzedaz 150k Autor: ~Grubu40 [46.205.152.*]
    Każda inwestycja jest obarczona ryzykiem w przeciwnym wypadku wszyscy byli by milionerami , nie sądzisz ?
    Wg mnie skoro w 4 miesiące mamy sprzedaż na poziomie 150.000 sztuk tzn że zainteresowanie takimi produkcjami jest niemałe i zaznaczyć trzeba że lada chwila Succubus zostanie wydany na konsole , mamy też w produkcji Lord of Agony , Tormentora , Paranoid a i Sanctus
    Wiec jak wszytko pójdzie zgodnie z planem to niebawem kurs może oscylować między 12-15 pln
    Potencjał jest
    Aaa
    I nie ubliżaj 00 , odpuść już !
    To stara gwardia jest !
  • Re: Succubus sprzedaz 150k Autor: ~Geralt [46.204.80.*]
    Jedyna polska spółka gamingowa, w którą można aktualnie w tych niepewnych czasach rozważać inwestycje, to CDP. Gaming ogólnie jest aktualnie passe i w mojej ocenie przetrwają tylko najlepsi. Nie wiem skąd wytrzasnęliście tego 00, ale powinien schować słomę do butów i przestać używać rynsztokowego słownictwa. Ma ewidentnie jakieś problemy z komunikacją
  • Re: Succubus sprzedaz 150k Autor: ~00 [46.134.74.*]
    Expert z malucha dalej nadaje...wow masz jakieś szkolenia? z chęcią się zapisze na szkole januszowego biznesu gaylordzie :):)
  • Re: Succubus sprzedaz 150k Autor: ~00 [46.134.74.*]
    Typowy marny troll..
    -produkty są niedopracowane gdzie gra ma oceny na steam 86% pozytywnych - ok whatever
    Widac potencjał- wow naprawdę przeciez pisałeś co innego zdecyduj się
    Tematyka jest mało oryginalna- no tak jest pełno takich gier ...masa wow
    Stylistyka to kwestia gustu
    150 tys w niecałe 4 miesiące to bardzo dobrze jak na wrześniowego debiutanta z nc z cap 45 mln wiec proste ze jest nisza geniuszu
    A ten ostatni wysr*w
    Aha czyli sugerujesz ze gra ma sprzedaz nakręcana przez animatorów
    Ahahahah ok czyli dlatego kurs spadl z 6 przed premierą do 4 po.

Woooow ty to jesteś expert z Bentleya
  • Re: Succubus sprzedaz 150k Autor: ~RUMCAJS [46.134.11.*]
    Jusz Fam Mietek ta Sarobić
[x]
MADMIND -4,92% 0,85 2025-12-02 15:43:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.