Niech przyjdzie ten co mówił że ta spółka to kloaka i to powtórzy . Ta spółka to perła , mają pomysł na siebie i widać że pracują tam ludzie którym zależy . Nie jest to kolejna wydmucha z New Connect która dużo obiecuje a mało robi . Tutaj się robi i to dużo....
Po raz kolejny brawo
No to mi teraz powiedz jak się czujesz bo według moich wyliczeń spółka wygenerowała między 700-900 tyś przychodu w styczniu sprzedaż Succubus 18 tyś DLC 20 tyś + do tego przychód z agony . To twoim zdaniem mało czy dużo ???
Bardzo dobrze ze spółka zarabia ,a ja się pytam gdzie nasz zarobek ? Praktycznie wisimy na tym samym poziomie parę miesięcy. Oprócz kilku groszolapow którzy zarabiają na kebaba nic się nie dzieje miłego dnia życzę.
Hmmm ciekawe podejscie. Spolka w dłuższym czasie zostanie zauważona przez normalbych inwestorow ktorzy sa na gpw. Niemniej na razie na nc i gamingu jest pelno spekulacyjnej gry. Pompowania bezwarrosciowych spolek. Na rowni z dobrymi potem jak spekola wychodzi to spadają rowniez te dobre. A grajacy na longa maja czasem pare miesiecy duze haki bo nowy kapitał musi naplynac. Taki urok naszej gieldy. Chcesz wzrostow na MM to zacznie dobierac. A nie licz ze ktos zrobi to za ciebie. Ale ja tak mysle ze ty jestes wlasnie takim groszolapem. Bedziesz mial 5-10 proc na plus i zaraz dasz na sprzedaż bo cie akcje parzą.
Kurs mówi za twoje wyliczenia.
schowaj te numerki.
Jakby to była spółka na poziomie to kurs zamiast spadać , by rósł po takich niusach.
także pozdrawiam tych, którzy będą tu czekać jak na innych nc "super spółkach" ...
No to sprzedaj ze stratą i tyle ..po co tyle marudzisz? Sam sie przyznałeś--- że jesteś płatnym trollem...to o czym my mówimy.. sprzedaj i skończ te smęty
Tak realnie to ani Ty ani nikt z tego forum nie wie jaki będzie kurs za miesiąc czy dwa...bo niby skąd ???
Jesteś wróżka ??
I tak realnie tworzysz glupokowate posty typu : spółka dno , szmelc itp
Pytam wiec po co i jaki masz interes w tym , jesteś akcjonariuszem czy działasz na czyjeś zlecenie czy może straciłeś na akcjach i zachowujesz się jak dziecko któremu zabrano zabawkę w piaskownicy ?
Piękna sprawa, dodatkowe 18000 kopii Succubusa sprzedane, ostatnie DLC zarobiło już ponad 100000 zł -pisałem, że to takie mini gry, nie zakładałem,że aż tyle mogą zarobić a dodatkowo pozwalają odświeżyć samą "podstawę" i podtrzymywać zainteresowanie. Widzę,że zarzadzajacy spółka wyciągają wnioski z komentarzy na discordziee, i stworzą grę VR z assetow Succubusa ale bardziej erotyczną stąd zapewne ten "X" w tytule. Takie gry mają przyszłość, wczytując się w discordaa jest na taką treść masa chętnych:)). Szacowany koszt to tylko 500k a nie ma prawa się nie udać patrząc na zainteresowanie takimi treściami. Co do DLC do Succubusa to w tym roku planowanych jest jeszcze kilka płatnych, wg stanu na koniec stycznia sprzedało się ich już 49000 sztuk-bajka. Pisałem,że poczekajcie na newsletter to zobaczycie,że ta spółka wie co robi a co do tego jednego niedojrzałego trolla "prawego" to naprawdę polecam go ignorować- wystarczy poczytać jakiego języka uzywa- to zwykła prymitywna dziecinada, kto to będzie traktował poważnie? Jesli ktoś nabierze się na jego wypociny to tylko lepiej, zostaną bardziej świadomi,którzy nie kierują się emocjami tylko czysta kalkulacją.Jednym słowem newsletter zrobił mi weekend, aż tak dobrych informacji się nie spodziewałem. Że spokojem Panie i Panowie, fakty się same obronią :)
Trochę rozpisałem się pod innym wątkiem, ale ktoś (autor? moderator? go usunął). Napiszę więc tu:
a) sama sprzedaz Succubusa pobiła jak narazie oczekiwania chyba największych optymistów (osobiście pisałem o 150 tys. kopii do końca marca, jest początek lutego a juz mamy prawie ten wynik) b) DLC to dla mnie chyba jeszcze większe zaskoczenie; myślałem że nikt tego nie będzie chciał, a rozeszło sie w prawie 50 tys. kopii c) kolejne zaskoczenie na plus to sprzedaż Agony - w IVkw21 było z tego prawie 150 tys. zł przychodu - i to z samych konsol! Drugie tyle wpadnie prawdopodobnie z wersji PC-towych (tylko w październiku-listopadzie mieli z tego 111 tys. zł wypływów). d) Prognoza finansowa za IV kw 21 idzie dzięki temu mocno w górę. W tej chwili oczekuję ponad 1 mln zł zysku (o ile zdejmą z bilansu cały zaps Succubusa) e) Patrząc po innych spółkach (np. Bloober i jego Medium) zapasy rozlicza się w dłuższej perpsktywie np. roku (tj. co kwartał zdejmuje się po 1/4). Jeśli podobną konwencję przyjmie Madmind (czyli w IV kw zdejmie ze stanu zapasów tylko 1/4 kopii Sucubusa), to w raporcie za 2021 może być nawet 4 mln zł zysku netto. A to już byłby mega konkret jak na spółkę o takiej kapitalizacji.
Jak przy debiucie giełdowym słuchałem CEO i jego marzenia o succubus i o tym że bądą zarabiać na grze po premierze przez długi czas, to mówiłem
sobie "spoko, powodzenia! " i nie za bardzo w to wierzyłem. Ale teraz widzę, że to realizują i są z tego konkretne pieniądze, dużo większe niż myślałem.
Widać, że nie tylko rzucają grę na rynek ale wyciągają z niej wszsystko. I jaki efekt? Sprzedaż 5 razy większa niż Agony, które konkretnie zarabia nawet po 4 latach od premiery!
Na tej spółce jest złoto i teraz tego nikt nie widzi, bo widzą raport za Q3 2021 ze stratami. Ale to sie zmieni po raporcie post-succubowym.
Może nawet MS celowo tak to rozgrywa? Widzą dużą kasę na koncie i średni kurs przed raportem, możliwość dobrania akcji. Pewnie nawet sami dobierają prywanie.
Akcje na tym poziomie niedługo będą tylko wspomnieniem i tematem żartów ze dało się ta spółkę kupić przez tak długi czas za bezcen.