Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  3,84 zł , zmiana od tamtej pory: -72,40%

Re: NEWSLETTER

Piękna sprawa, dodatkowe 18000 kopii Succubusa sprzedane, ostatnie DLC zarobiło już ponad 100000 zł -pisałem, że to takie mini gry, nie zakładałem,że aż tyle mogą zarobić a dodatkowo pozwalają odświeżyć samą "podstawę" i podtrzymywać zainteresowanie. Widzę,że zarzadzajacy spółka wyciągają wnioski z komentarzy na discordziee, i stworzą grę VR z assetow Succubusa ale bardziej erotyczną stąd zapewne ten "X" w tytule. Takie gry mają przyszłość, wczytując się w discordaa jest na taką treść masa chętnych:)). Szacowany koszt to tylko 500k a nie ma prawa się nie udać patrząc na zainteresowanie takimi treściami. Co do DLC do Succubusa to w tym roku planowanych jest jeszcze kilka płatnych, wg stanu na koniec stycznia sprzedało się ich już 49000 sztuk-bajka. Pisałem,że poczekajcie na newsletter to zobaczycie,że ta spółka wie co robi a co do tego jednego niedojrzałego trolla "prawego" to naprawdę polecam go ignorować- wystarczy poczytać jakiego języka uzywa- to zwykła prymitywna dziecinada, kto to będzie traktował poważnie? Jesli ktoś nabierze się na jego wypociny to tylko lepiej, zostaną bardziej świadomi,którzy nie kierują się emocjami tylko czysta kalkulacją.Jednym słowem newsletter zrobił mi weekend, aż tak dobrych informacji się nie spodziewałem. Że spokojem Panie i Panowie, fakty się same obronią :)

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
MADMIND 2,42% 1,06 2025-10-17 16:49:48
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.