• Po co to wszystko? Autor: ~Juhas [46.204.16.*]
    Wywiady w strefie inwestorów, artykuły w tym w Forbes, kanał na YT, ciągle wzmianki wiceprezesa. Tylko po to żeby ubrać kilku upartych leszczy na +- 15mln pln i wyjąć spółkę z giełdy?
  • Re: Po co to wszystko? Autor: ~Zenek [94.254.176.*]
    Lecimy na 10zł
  • Re: Po co to wszystko? Autor: ~2linki [37.248.253.*]
    Będzie okazja do zadania pytań https://genxone.eu/aktualnosci/zaproszenie-do-zadawania-pytan-w-qa/
  • Re: Po co to wszystko? Autor: ~Juhas [46.204.25.*]
    O mają nowa domenę
  • Re: Po co to wszystko? Autor: ~BALLERINA [78.11.121.*]
    Pakiety już po 18,50 nawet wystawiają... gdzie się zatrzymamy?
  • Re: Po co to wszystko? Autor: ~anonim123 [*]
    Domyslam sie ze koreluja ruch kursu gx1 np. z kursem SWIG80 (wiem ze gx1 nie jest w SWIG80). Jest maly obrot wiec moga z kursem robic co chca. Jesli nie bedzie chetnych do sprzedawania ze strata to moze sie uspokoja.
  • Re: Po co to wszystko? Autor: ~Zadowolony [37.47.90.*]
    Tutaj zawsze znajdą wystraszonych :)
    Albo takich co kupią i zaraz sprzedają
    I tak sobie spadamy
    Buziaczki
  • Re: Po co to wszystko? Autor: ~dominik [37.225.21.*]
    Wszystkie moje ewentualne pytania obecnie sprowadzałyby się do giełdy i kursu. O planach i rentowności wysłuchaliśmy juz parokrotnie i sukcesy w obszarze operacyjnym potwierdziły się w wyniku 4 kw. Zapewne jednak uslyszalbym ze prezes nie ma wplywu na decyzje inwestorow (slusznie), w jego ocenie kurs jest skrajnie za niski (prawda) i ze nikt nie może narzucic mu zakupów tanich w jego ocenie akcji (slusznie). Zapewne warto zapytac czemu inne spółki z ktorymi jest powiazane wygrywaja przetargi a nie wykrywa ich GX. Bylo o tym sporo tu na forum. Na razie jest zagrożenie ze kolejnym dobrym wynikom kwartalnym czy rocznym towarzyszyć będą kolejne nowe minima notowań a to chyba nie o to chodzi.
  • Re: Po co to wszystko? Autor: ~Look [31.61.189.*]
    Pytanie o konkretne kontrakty a nie listy intencyjne
    Pytanie o przejęcia firmy zagranicą lub pl o ile coś znajda
  • Re: Po co to wszystko? Autor: ~2linki [185.25.122.*]
    Wraz z ogłoszeniem COVID-19 chorobą endemiczną kurs dotknął dna. Nie pomogła dywersyfikacja przychodów, łatka spółki covidowej została. Bardzo dobre wyniki (głównie z testów i sekwencjonowania wirusa) nie dało paliwa do wzrostów. Spółka musi znowu udowadniać, że przychody z ostatnich 2 lat to nie przypadek. Pojawiają się wątpliwości, niecierpliwi sprzedają i to odbiło się na kursie. Grubszemu to na rękę. Akumulacja trwa. Ja też mam swoje niewiadome. Jak to jest z tymi protokołami i autorskimi rozwiązaniami które zastosowali dla WSSE. Jeśli takie zrobili i są takie przełomowe to całe sekwencjonowanie w technologii nanoporowej w Polsce powinno z tego korzystać. Ostatnio ABM ogłosił uruchomienie ogólnopolskiego badania nad nową mutacją koronawirusa które potrwa 18 miesięcy. Ciekawe czy GX1 lub chociaż jego rozwiązania będą wykorzystane. O to na pewno zapytam.
    Nanobiome się rozkręca. Brakuje jednak marketingu. Posty w mediach społecznościowych są pozostawione same sobie. Lajków kilkanaście i na tym koniec. Płatnej aktywnej reklamy nie widać. Może Prezes faktycznie nie ma czasu na pierdoły. Spokojnie patrzę. Jestem pewny tej spółki ale takiego poziomu kursu się nie spodziewałem.
  • Re: Po co to wszystko? Autor: ~Umoczony [185.186.152.*]
    2linki, schodzimy z kursem do 15zł czy uklepujemy aktualne dno ?. Trzeba uśrednić.
  • Re: Po co to wszystko? Autor: ~rutta [*]
    Nie rozumiem jednej rzeczy. Kiedy cena była powyżej 25/30 insiderzy kupowali akcje. Dzisiaj kiedy cena jest jaka jest, cicho. To jest najbardziej zastanawiające. Z drugiej strony członek RN BMX, kupuje aż miło. Może efekt mizerny, ale sam fakt.
  • Re: Po co to wszystko? Autor: ~dominik [37.225.62.*]
    2linki to :-))) Tak też można. Byle nie wbrew drobnicy.
  • Re: Po co to wszystko? Autor: ~2linki [37.109.33.*]
    Kupiłem nie po to by teraz uśredniać i tyle. Wątpliwości mam i trzeba je rozwiać na Q&A.
  • Re: Po co to wszystko? Autor: ~dominik [5.173.8.*]
    Problem kolejny w tym że nawet jak ich nie rozwiejesz lub zawiedziesz się odpowiedziami nie będziesz miał komu akcji oddać. Ktoś kto chciał osiągnąć taki cel, osiągnął go bardzo niskim nakładem. Bardzo niskim. Kurs na dnie (moze byc jeszcze duzo nizej) a kupna jak nie bylo tak nie ma.
  • Re: Po co to wszystko? Autor: ~Juhas [46.204.22.*]
    Mieliśmy racje co do spółki, pomyliliśmy się co do rynku. Mimo wszystko ufam Panu Wyckoffowi co do postępującej akumulacji - ten kto zbiera kiedyś będzie chciał cene podbic i akcje opchnąć, a ja mogę sobie powisieć nawet parę lat :)
  • Re: Po co to wszystko? Autor: ~2linki [185.25.122.*]
    Uśrednianie spółki z dywidendą 5% dla mnie ok. Tak mogę powisieć nawet kilka lat.
  • Re: Po co to wszystko? Autor: ~hahaha [135.125.28.*]
    Rynki mierzone indeksami odbijają 10 proc a tu nawet korekty nie ma hahaha ale macie papier
  • Re: Po co to wszystko? Autor: ~Ja [5.173.8.*]
    Gowno też jest potrzebne.
[x]
GENXONE -0,71% 4,17 2025-12-19 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.