• Będzie płacz tych co wywalili po 0,57 zł Autor: ~Maxmin [79.163.255.*]
    Na giełdzie nie ma miejsca dla tchórzy , bardzo dobrze że akcje trafiły w silne ręce.
  • Re: Będzie płacz tych co wywalili po 0,57 zł Autor: ~Tadek [83.28.225.*]
    Ostatnią rekomendacje dla BAH wydał boś w lipcu 2018r. Przy cenie 6,2zl rekomendowali kupno docelowo 7,7zl. Więc kto chciał to kupił wtedy. Teraz wydawanie jakiejkolwiek oceny to wróżbiarstwo. Mający rachunki w boś ciagle o bah pytali to macie. Innym radziłbym się nad analizą poważnie zastanowić. Do czegoś im to w tej chwili było potrzebne.
  • Re: Będzie płacz tych co wywalili po 0,57 zł Autor: ~Ad [89.64.35.*]
    Mi ta sesja wyglądała tak jak większość innych, mimo że wszędzie indziej dużo większe spadki. Mam wrażenie, że tutaj po prostu nie ma już kto oddawać akcji :)
  • Re: Będzie płacz tych co wywalili po 0,57 zł Autor: ~Zygmunt [31.61.232.*]
    coś w tym jest. ustawiłem się niżej żeby uśrednić i mielą te akcje ale nic nie nasypią ;)
  • Re: Będzie płacz tych co wywalili po 0,57 zł Autor: ~obserwator [37.248.253.*]
    Cierpliwości, nakarmią i ciebie i innych amatorów taniosci.
  • Re: Będzie płacz tych co wywalili po 0,57 zł Autor: ~Krzyś [37.30.116.*]
    Prezes co za padalec
  • Re: Będzie płacz tych co wywalili po 0,57 zł Autor: ~Górnik [88.156.141.*]
    no i co Zygmunt? Chyba nasypali bo napisales i po chwili zrzut był 20k więc pochwal się.
  • Re: Będzie płacz tych co wywalili po 0,57 zł Autor: ~Zadowolony [188.146.99.*]
    Zdecydowanie ci co oddali będą płakać za to ta cała „SILNA” reszta będzie wyć do księżyca że zostali z kompletnie nic nie wartym papierem …..
  • Re: Będzie płacz tych co wywalili po 0,57 zł Autor: ~Ad [87.101.34.*]
    Nie wiem dlaczego miałbym płakać. Może i spółka ma dług do spłacenia, ale biorąc pod uwagę prawdopodobnie wyższą wartość salonów i tak byłaby na plus.

No tak, zapomniałem, że przecież jesteśmy zrobieni w bambuko, firma to trup i jest utrzymywana tylko po to... No właśnie, po co? Wydaje mi się, że gdyby tak było to raczej ktoś starałby się upchnąć akcje po możliwie najwyższym kursie, tym bardziej że nie było ostatnio żadnych złych komunikatów. Najwyraźniej ludzie po prostu lubią tracić i wolą sprzedać po niższym kursie. Logiczne.
  • Re: Będzie płacz tych co wywalili po 0,57 zł Autor: ~Kowal [*]
    To dobrze, że jesteś zadowolony.
    Ja też jestem.
    Bo dobrałem wczoraj ładnie.
    I o to właśnie chodzi - żeby wszyscy byli zadowoleni... :)
  • Re: Będzie płacz tych co wywalili po 0,57 zł Autor: ~szejk [188.146.243.*]
    Kowal Ty tak serio ciagle dobierasz? Mnie dzisiaj kusilo zeby zebrac te 20k. Ale moje zapedy na dalsze powiekszanie pakietu studzi fakt ze tu w ogole nie ma plynnosci. A czasy niepewne. Trzeba liczyc sie z tym ze z tego papiera nie ma szans sprawnie uciec nawet z pakietem kilkunastu k . Jest to inwestycja wybitnie long-term obarczona bardzo duzym ryzykiem niepowodzenia.
    Ps. Ja swoje trzymam i zadnych ruchow.
  • Re: Będzie płacz tych co wywalili po 0,57 zł Autor: ~Kowal [*]
    Szejk - pełna zgoda.
    Tak to właśnie wygląda - płynność obecnie mocno ograniczona.
    Ale to wcale nie oznacza, że tak będzie już zawsze.
    Aktualnie toczy się gra na wymęczenie łosia.
    Łoś ma zostać doprowadzony do skrajnego wyczerpania, a podczas mocno nerwowych sesji ma spanikować i oddać swój pakiet.
    I tak właśnie się dzieje - choćby ostatnio.
    Wydawało się, że wszystkie już dawno zostały wyautowane...
    A tu proszę - przyszła nerwowa sesja, wszystkie indeksy ładnie zanurkowały, no i parę łosi wyskoczyło z krzaków w panice ;)
    I bardzo dobrze.
    I tak ma być.
    Dopiero, gdy pozostanie akcjonariat totalnie niewzruszony - nastąpi zwrot.
    Wtedy nastanie czas zarabiania.
    A dla tych, co tutaj od bardzo dawna - czas odrabiania strat.
    Dlatego dobieram.
    I śpię spokojnie.
    Czego i Tobie życzę :)
    Pozdro dla wytrwałych!
  • Re: Będzie płacz tych co wywalili po 0,57 zł Autor: ~Ad [87.101.34.*]
    Ja mam wrażenie, że ta nerwowa sesja jakoś mocno nie różniła się od innych sesji. Wydaje mi się, że tu nikt nie ucieka z kapitałem. Może jakieś niewielkie transakcje się zdarzają, ale większość trzyma swoje pakiety ;)

W ogóle śmieszy mnie, gdy ktoś pisze, że firma to trup, że jest sztucznie podtrzymywana przy życiu, żeby wyciągnąć z niej kasę, itp. Czyli są na tyle perfidni, że celowo ukrywają przed nami fakt, że spółka upadnie, ale kurs spada zamiast być przykładowo sztucznie podbity w celu wyciągnięcia dodatkowej kasy? Przecież to się kupy nie trzyma ;) Jeśli porozumienie jest atrapą to chętnie dowiem się, jakie niby korzyści miałby z tego ten, który to zorganizował, bo nic nie przychodzi mi do głowy.

Nawet na normalnych, dobrze prosperujących spółkach widać niezłe zawirowania w kursie i to nawet wtedy, kiedy publikowany jest jakiś komunikat, który niewiele zmienia, a tutaj po informacjach idealnych do rajdu w górę kurs jest nawet uwalany. Chyba jeszcze nie przeczytałem tutaj żadnego wpisu sceptyków, który wyjaśniałby ten fascynujący fenomen BAH. Cały czas tylko "spółka to trup", "będzie upadłość", itp.
  • Re: Będzie płacz tych co wywalili po 0,57 zł Autor: ~Lsac [213.241.1.*]
    Ja myślę, że związane jest też z tym, że tak na prawdę faktycznie jest bardzo mało akcji w obrocie. Do 5% nie ma potrzeby informowania, a Ci już wykazani, w zależności od ilości już posiadanych akcji, też mają bufor.
    Np. Pan MK ma mniejszy, bo raportuje co 1%, ale drugi Pan M. - może dobierać do 10% bez informowania rynku.
    No i jest pewnie sporo akcjonariuszy, którzy mają około 1%, a możliwe, że bliżej pierwszego progu 5% i może w którymś momencie ktoś się też ujawni.
    A ilość akcji nie jest nieograniczona.
    Ja jak Kowal co jakiś czas korzystam i dobieram, ale to są nieduże kwoty. Sorry za prywatę, ale w sumie na razie mi pasują te spadki...

INNE OBOWIĄZKI INFORMACYJNE (m.in.)
    Do pozostałych obowiązków informacyjnych emitentów, będących spółkami publicznymi należy konieczność niezwłocznego przekazywania KNF, PAP oraz GPW informacji:

• o osiągnięciu przez któregokolwiek z akcjonariuszy 5%, 10%, 15%, 20%, 25%, 33%, 33 i 1/3%, 50%, 75% albo 90% ogólnej liczby głosów w spółce publicznej albo zmniejszeniu tego udziału poniżej tych progów,
    • o zmianie u któregokolwiek z akcjonariuszy dotychczas posiadanego udziału stanowiącego ponad 10% ogólnej liczby głosów o co najmniej 2% ogólnej liczby głosów – jeżeli akcje są dopuszczone do obrotu na rynku oficjalnych notowań giełdowych oraz 5% ogólnej liczby głosów – jeżeli akcje są dopuszczone do obrotu na innym rynku regulowanym,
    • o zmianie u któregokolwiek z akcjonariuszy dotychczas posiadanego udziału stanowiącego ponad 33% ogólnej liczby głosów o co najmniej 1% ogólnej liczby głosów,
[x]
BAHOLDING 0,00% 0,10 2023-10-03 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.