Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  0,58 zł , zmiana od tamtej pory: -81,87%

Re: Będzie płacz tych co wywalili po 0,57 zł

Ja mam wrażenie, że ta nerwowa sesja jakoś mocno nie różniła się od innych sesji. Wydaje mi się, że tu nikt nie ucieka z kapitałem. Może jakieś niewielkie transakcje się zdarzają, ale większość trzyma swoje pakiety ;)

W ogóle śmieszy mnie, gdy ktoś pisze, że firma to trup, że jest sztucznie podtrzymywana przy życiu, żeby wyciągnąć z niej kasę, itp. Czyli są na tyle perfidni, że celowo ukrywają przed nami fakt, że spółka upadnie, ale kurs spada zamiast być przykładowo sztucznie podbity w celu wyciągnięcia dodatkowej kasy? Przecież to się kupy nie trzyma ;) Jeśli porozumienie jest atrapą to chętnie dowiem się, jakie niby korzyści miałby z tego ten, który to zorganizował, bo nic nie przychodzi mi do głowy.

Nawet na normalnych, dobrze prosperujących spółkach widać niezłe zawirowania w kursie i to nawet wtedy, kiedy publikowany jest jakiś komunikat, który niewiele zmienia, a tutaj po informacjach idealnych do rajdu w górę kurs jest nawet uwalany. Chyba jeszcze nie przeczytałem tutaj żadnego wpisu sceptyków, który wyjaśniałby ten fascynujący fenomen BAH. Cały czas tylko "spółka to trup", "będzie upadłość", itp.

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
BAHOLDING 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.