Drodzy forumowicze - czy są tutaj chętni na pozew zbiorowy firmy? Według mnie sa podstawy do tego ale w pojedynkę to chyba trochę ciężko się w cos takiego bawić.
Może należało kupować akcje po 8 zł a nie 600 zł. I niby co miałoby być w tym pozwie - że balon urósł a ja kupił na górce, miał być mercedes i dom z basenem a jest mega strata.
Ja bym był chętny, trochę straciłem, ale nie były to oszczędności mojego życia, także spokojne, nawet mógłbym przejść obojętnie, właśnie dlatego że mnie stać chętnie bym się pobawił z dziadem, straciłem tyle że myślę że pewien te kilka tyś. byłoby optymalne. Boje się że jak się do tej pory nikt za to nie wziął to raczej płonne nadzieje.
Ja kupowałem po 560 zł i mówili, że 1 000 zł już wkrótce a tu dzisiaj 85 zł i co ja mam teraz zrobić? Pieniądze miały iść na wymarzone mieszkanie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ja bym był chętny. Kursowi już nic nie zaszkodzi bardziej. Spółka/zarząd jawnie wprowadzał w błąd mówiąc o perspektywie przyszłych zysków, umorzenia akcji, przyszłych przejęć itd.
Pozew - Ja na tak.
Trzeba:
1. Zebrac ludzi posiadajacych akcje
2. Odsiac z nich troli i szczurów !
3. Przeniesc i munikacjecz forum
4. Ustalic strategie i poprzec diwodami, faktami
5. Zglosic wg. Mnie do prokuratury i sądu
Czekam na info co dalej,
ten MRC
wg moich informacji pozew już jest złożony, ale nie zbiorowy, jakiś indywidualny się wściekł dlatego też od dłuższego czasu przestali się komunikować z rynkiem
niczego nie osiągniesz. powiedzmy sobie jeszcze raz to co już tu padło kilka razy: Kruszon i Zyznowski to nie są goście od biznesu. Im covid spadł z nieba, sytuacja ich zaskoczyła i przerosła. Nie sądzę, żeby prezes w złej woli bajdurzył na webinar ach wszystkie te brednie, zachlysnal się sukcesem i śnił sny o potędze. Bedzie wig20, będą fundusze, będą się działy grube rzeczy, samo dobro. Potem się okazało, że jednak nie mają pojęcia jak się ogarnąć w sytuacji, kupowanie na górce jest tego najlepszy dowodem, skutki odczuwamy boleśnie cały czas. Ludzie zaczęli mieć pretensje, uważam że uzasadnione, bo trzeba ważyć słowa, a nie pleść jak polityk z pisu. Na zarząd poszło wiadro pomyj, a w spółce zmiana o 180st jeśli chodzi o komunikację. A potem rzeczywiście zaczęli mieszać. Najpierw ABB. Potem za karę urządzili nam "skup dywidendowy", zamiast obiecanej dywidendy. Teraz są ogólnie obrażeni na wszystkich, ale to nie jest podstawą do roszczenia.
Pozew o co , że zapatrzeni ślepo w słowo finansowego ulegli i kupowali zamiast sprzedawać, żarty. Jak coś jest popularne i na świeczniku znaczy trzeba sprzedawać a jak coś zapomniane kupować i czekać. Większość robi odwrotnie, pretensje do siebie.
Przestańcie bronić wieś niaka. Pozew mu się należy i odda kasę z ABB. Takie sprawy się wygrywa, w których są setni dowodów. Zarząd zachęcał do zakupów na każdym kroku, trzecia noga miała być ogłoszona na dniach prawie rok temu, to teraz niech odkupuje akcje
Dnia 2022-01-21 o godz. 08:07 ~Obiekt napisał(a): > Przestańcie bronić wieś niaka. Pozew mu się należy i odda kasę z ABB. Takie sprawy się wygrywa, w których są setni dowodów. Zarząd zachęcał do zakupów na każdym kroku, trzecia noga miała być ogłoszona na dniach prawie rok temu, to teraz niech odkupuje akcje
tobie odda :):):) skąd się takie naiwniaki biorą xdxd