• Kupiłem ursusa Autor: ~XXX [188.146.235.*]
    Czemu nie odpala? Ktoś coś wie?
  • Re: Kupiłem ursusa Autor: ~re [172.70.85.*]
    a ja zostalem 300 tys po 72 gr..........czekam,,,,,,,,,,jak dlugo jeszcze
  • Re: Kupiłem ursusa Autor: ~Kaszpirow [37.47.145.*]
    Może ropa w przewodach zamarzła, albo padły świece żarowe.
  • Re: Kupiłem ursusa Autor: ~Who [185.101.130.*]
    Bo kupiłeś. A nie odpala bo się barany skończyły co są do strzyżenia. Jakiś wirus chyba. Ja mam ciekawe pytanie. Jak bardzo jest ff poszatkowany. I czy poniższe przesłanki są prawdziwe. 1.Syndyk może prowadzić działalność?
    2.ostatni wzrost był po informacji o tym, że linia ruszyła? Nie zagłębiam się doszukując w sieci informacji. Liczę, że mi tu szybciej ktoś odpowie, bo chyba do tego służy forum.
  • Re: Kupiłem ursusa Autor: ~Doktorek_psychiatra [108.162.229.*]
    szczerbaty w Choroszczy i dlatego nie odpala
  • Re: Kupiłem ursusa Autor: ~Rosija [176.221.120.*]
    Współczuję wam
    Bo my ludki elemeledudki. Nie tykać bo wybuchnie.
  • Re: Kupiłem ursusa Autor: ~szcerbatyidoktorek [162.158.233.*]
    trele morele w horoszczy szczerbaty i pszyjaciele hihi , mam dostęp do lapka u ordynatorka i jemy leki i kupujemy akcje na nocnej sesji ursusa
  • Re: Kupiłem ursusa Autor: ~bądźmypoważni [162.158.102.*]
    Dnia 2022-01-11 o godz. 20:13 ~Who napisał(a):
    > Bo kupiłeś. A nie odpala bo się barany skończyły co są do strzyżenia. Jakiś wirus chyba. Ja mam ciekawe pytanie. Jak bardzo jest ff poszatkowany. I czy poniższe przesłanki są prawdziwe. 1.Syndyk może prowadzić działalność?
    > > 2.ostatni wzrost był po informacji o tym, że linia ruszyła? Nie zagłębiam się doszukując w sieci informacji. Liczę, że mi tu szybciej ktoś odpowie, bo chyba do tego służy forum.

Myślę że do plejady tych głupich pytań mogłeś zadać jeszcze nr 3. Czy syndyk zamierza wypłacić akcjonariuszom dywidendę za 2021 rok?
    Przeczytaj sobie prawo upadłościowe, to uzyskasz odpowiedź na te pytania, czym zajmuje i po co jest syndyk (innymi słowy: komornik likwidator) w przedsiębiorstwie i w jaki sposób może zarządzać majątkiem, wchodzącym w skład masy upadłościowej, obecnego upadłego właściciela (akcjonariuszy). Nie licz że ktoś na forum cię wyręczy i da ci merytoryczną odpowiedź.
  • Re: Kupiłem ursusa Autor: ~Teodor_kumpel_szczer [141.101.68.*]
    ale była dziś jazda na oddziale, my is zczerbaty daliśmy ostro i grozom nam kaftany, dlatego więcej akcji ursusa na cfd w nocy nie kupimy chyba. Będziemy prosić ordynaorka zeby skończyło się tylko na lekah, bo my poważnie zarabiamy na gieldzie i musimy miedź na chleb.
  • Re: Kupiłem ursusa Autor: ~Kaszpirow [162.158.103.*]
    Nie ma już kaftanów, teraz zapinają w pasy do łóżka, zwłaszcza tych, którzy mają inne zdanie niż wszyscy. Świat stanął do góry nogami i tylko Chuck Norris może to zmienić :)
    Będą drukować nadal bo im to na rękę. Tylko złoto, srebro, platyna i akcje pewnych spółek.
  • Re: Kupiłem ursusa Autor: ~Kaszpirow [198.41.242.*]
    Najbardziej lubię artykuły typu: Polacy chętnie kupują, albo Polacy już wybrali, albo: idzie kryzys :) Naprawdę biedni ci Polacy nie mają własnych rozumów.
    Przy czym. Akcje dają większy zwrot. Choć i ryzyko większe, ale bez ryzyka nie ma zabawy i szampana się nie pije tylko pomyje.
    Mój umysł jest już na innym poziomie świadomości. Inwestuję trochę z nudów i trochę z przeczucia, które podpowiada mi moja podświadomość. Świadomości do końca nie ufam. :)
    No to zdrówko...
[x]
URSUS -4,91% 0,01 2022-10-14 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.