• Czy ktoś wie, ile kosztuje jednorazowy odjazd na EEX? Autor: ~tygrys_myszowaty [89.76.218.*]
    Czytając komentarze zawieszonych zawsze zastanawiałem się, powyżej jakiego progu zainwestowanych środków znieczulających pojawia się pomroczność jasna, która pozwala bezboleśnie ( w sensie:prawie bezobjawowo na forum) ignorować zapisy raportów rocznych . No bo patrząc z mojego puntu widzenia - jak chcę się oszołomić, to zapodaję sobie dawkę 0.7 40% roztworu C2H5OH .... albo poddaję się sesji relaksasyjnej młodej damskiej dłoni ... chemiczny stymulant jest tańszy, bo wychodzi jakieś 60 zeta/litr. Godzinna sesja wspomagania męskiego ego - 200 zeta +.
    I tu dochodzimy do pytania - ile kosztuje odlot? Wiemy po ile ktoś kupił ... no, przynajmniej wiemy, kiedy wisielec wszedł na forum, i stąd przypuszczamy, na jakiej cenie zawisł
    Ale konkretnie - nie wiemy - ile ktoś musi wtopić, żeby zaznać nirvany, która kończy się takim markotaniem jak np. swojak na niniejszym forum. Oczywiście zawsze pozostaje przypuszcznie, że kupił tyko 1-dną (słownie : jedną) akcję EEX.
    Mówiąc wprost - jak dużo trzeba nabyć akcji EEX żeby się nimi ( nie dość ze skutecznie nai.bać) to żeby jeszcze przez jakiś czas konkretnie trzymało? Może przy dzisiejszym poziomie wyjdzie, że amfa i marycha to przy EEX drogo? W końcu gdyby dało się to potwierdzić, byłby to pierwszy naprawdę sensowny dowód. że akcje EEX mają jakąkolwiek fundamentalną wartość.

• (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [5.172.232.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: Czy ktoś wie, ile kosztuje jednorazowy odjazd na EEX? Autor: ~revi [62.141.204.*]
    Trzeba pytać Pit
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [5.172.232.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: Czy ktoś wie, ile kosztuje jednorazowy odjazd na EEX? Autor: ~Pit [5.172.232.*]
    Dnia 2022-01-08 o godz. 11:10 ~revi napisał(a):
    > Trzeba pytać Pit

Pytałem, ale nic z tego nie rozumiem. Kloca zrobić, czy oskrobać brąz to tak
  • Re: Czy ktoś wie, ile kosztuje jednorazowy odjazd na EEX? Autor: ~kabanos [5.173.105.*]
    Dnia 2022-01-08 o godz. 16:18 ~Pit napisał(a):

> Pytałem, ale nic z tego nie rozumiem. Kloca zrobić, czy oskrobać brąz to tak

Gdybyśmy mieli mądrość tygrysa myszowatego, nie dyndalibyśmy tu jak knury na hakach

• Re: Czy ktoś wie, ile kosztuje jednorazowy odjazd na EEX? Autor: ~Andrzej [77.252.45.*]
    u mnie koszt jednorazowego odjazdu wygląda mniej wiecej tak: 4 godziny posiadówy i narobione dwa wiadra gnoju..
  • Re: Czy ktoś wie, ile kosztuje jednorazowy odjazd na EEX? Autor: ~mar [5.173.96.*]
    Dnia 2022-01-09 o godz. 11:15 ~Andrzej napisał(a):
    > 4 godziny posiadówy i narobione dwa wiadra gnoju..

O właśnie. Prosto i przejrzyście, do mnie to trafia. Wprawdzie u mnie wypych brązu trwa o wiele krócej, zwłaszcza jak fasoli podjem z kiszoną kapustą.

• Re: Czy ktoś wie, ile kosztuje jednorazowy odjazd na EEX? Autor: swój [185.28.248.*]
    Dnia 2022-01-07 o godz. 23:47 ~tygrys_myszowaty napisał(a):
    > Czytając komentarze zawieszonych zawsze zastanawiałem się, powyżej jakiego progu zainwestowanych środków znieczulających pojawia się pomroczność jasna, która pozwala bezboleśnie ( w sensie:prawie bezobjawowo na forum) ignorować zapisy raportów rocznych . No bo patrząc z mojego puntu widzenia - jak chcę się oszołomić, to zapodaję sobie dawkę 0.7 40% roztworu C2H5OH .... albo poddaję się sesji relaksasyjnej młodej damskiej dłoni ... chemiczny stymulant jest tańszy, bo wychodzi jakieś 60 zeta/litr. Godzinna sesja wspomagania męskiego ego - 200 zeta +.
    > I tu dochodzimy do pytania - ile kosztuje odlot? Wiemy po ile ktoś kupił ... no, przynajmniej wiemy, kiedy wisielec wszedł na forum, i stąd przypuszczamy, na jakiej cenie zawisł
    > Ale konkretnie - nie wiemy - ile ktoś musi wtopić, żeby zaznać nirvany, która kończy się takim markotaniem jak np. swojak na niniejszym forum. Oczywiście zawsze pozostaje przypuszcznie, że kupił tyko 1-dną (słownie : jedną) akcję EEX.
    > Mówiąc wprost - jak dużo trzeba nabyć akcji EEX żeby się nimi ( nie dość ze skutecznie nai.bać) to żeby jeszcze przez jakiś czas konkretnie trzymało? Może przy dzisiejszym poziomie wyjdzie, że amfa i marycha to przy EEX drogo? W końcu gdyby dało się to potwierdzić, byłby to pierwszy naprawdę sensowny dowód. że akcje EEX mają jakąkolwiek fundamentalną wartość.
    >
    Tekst długi ale prosty jak to u Tigera
    Jak rozumiem w Twoim przypadku
    Odloty.pl i flaszka czystej:))))

• Re: Czy ktoś wie, ile kosztuje jednorazowy odjazd na EEX? Autor: ~bla_bla [5.173.96.*]
    Dnia 2022-01-09 o godz. 19:17 swój napisał(a):

> Odloty.pl i flaszka czystej

Nic ci to pocieszanie nie dało Grzesiu. Zdrenowali cię jak kozę z 12 złotych na 2,30 a morze wypitej berbeluchy pozostawiło jedynie sążniste kackupy.

• Re: Czy ktoś wie, ile kosztuje jednorazowy odjazd na EEX? Autor: ~Jurek [5.172.238.*]
    Ja wierzę, że nas nie wydoją za pyrtki
[x]
EKOEXPORT 0,62% 1,63 2023-05-04 16:48:29
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.